Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок
      Про автора
      Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      Контактна інформація

      Засновник компанії. Досвід роботи 27 років, з яких 20 років є директором ТОВ “Аналіт Прилад”

      Як правильно зберігати зерно в елеваторі
      Як правильно зберігати зерно в елеваторі
      Головною причиною псування зерна в елеваторах є переміщення вологи з однієї частини зернової маси, що зберігається, в інші. Такі явища виникають із-за недостатнього контролю за температурою в сховищі. Температурні перепади трапляються при зміні сезонів і похолоданні на вулиці, найбільш небезпечни...
      Читати далі...
      Як вибрати сушарну шафу
      Як вибрати сушарну шафу
      У будь-якій лабораторії існує безліч різних апаратів. Один з необхідних - це сушарна шафа. Що це таке зрозуміти нескладно. Сушарні шафи використовуються для сушки самих різних предметів - хімічних інгредієнтів, продуктів харчування, посуду і так далі. Щоб вибрати відповідну модель необхідно роз...
      Читати далі...
      Аквадистилятор: очищення води від домішок
      Аквадистилятор: очищення води від домішок
      Аквадистилятор, або дистилятор - прилад для очищення води від сторонніх речовин і радіонуклідів. Процес дистиляції грунтований на випарі під дією температури і конденсації опадів, аналогічно тому, як кругообіг води відбувається в природі. На латині distillatio дослівно означає "стікання крапл...
      Читати далі...
      Як визначити кількість і якість клейковини
      Як визначити кількість і якість клейковини
      Клейковина борошна — це білкова речовина, що міститься в пшеничному борошні та відповідає за його хлібопекарські властивості. Набухаючи у воді, її складові переходять в колоїдний стан.  Клейковина, інакше глютен - особливий вид білків, що міститься в пшениці, отже, і у борошні з цього зерна. За д...
      Читати далі...
      Як правильно визначити якість борошна?
      Як правильно визначити якість борошна?
      Дати визначення якості борошна може як технолог, а й звичайний споживач. Для цього необхідно знати основні показники якості борошна пшеничного. Оцінка якості муки проводиться за простою схемою. Розглянемо детальніше кожен критерій. Вологість борошна Забезпечення необхідного рівня вологості грає...
      Читати далі...
      Все чого ви не знали про фотометри: особливості, принцип роботи, характеристики і інструкції по застосуванню
      Все чого ви не знали про фотометри: особливості, принцип роботи, характеристики і інструкції по застосуванню
      Сучасну аналітичну хімію, особливо в області охорони довкілля, зокрема, при визначенні якості води, а також в медичних дослідженнях, в хімічній і металургійній промисловості, неможливо уявити собі без інструментальних методів аналізу. Одним їх найдешевших і невимогливіших до кваліфікації персона...
      Читати далі...
      Лабораторні ваги: види, характеристики і застосування
      Лабораторні ваги: види, характеристики і застосування
      Призначення лабораторних вагів - визначення маси предметів і рідких або сипких речовин. Залежно від того де застосовуються ці прилади, до них пред'являються певні вимоги. Для зважування продуктів в магазинах і супермаркетах припускається певної похибки у свідченнях, а ось в ювелірних майстернях, ...
      Читати далі...
      Технологія і способи виробництва борошна
      Технологія і способи виробництва борошна
      Хліб і макаронні вироби – продукти, що користуються особливою популярністю серед населення. Але для того, щоб наповнити ними ринок, необхідно дотриматись технології виробництва борошна, провести ряд процедур: зібрати урожай, помолоти зерно, перевірити якість отриманої суміші і так далі. Найважлив...
      Читати далі...
      Муфельні печі: пристрій, характеристики і призначення
      Муфельні печі: пристрій, характеристики і призначення
      Призначення муфельної печі – нагрівання до заданої температури різних матеріалів. Конструктивною особливістю нагрівального пристосування є наявність так званого муфеля – термостійкого матеріалу, що розмежовує робочий простір печі та оброблюваний зразок. Сучасні муфельні печі для лабораторних дос...
      Читати далі...
      Як визначити маслянисту насіння. Методи
      Як визначити маслянисту насіння. Методи
      Соняшник є однією з найпоширеніших сільськогосподарських культур. Здебільшого його використовують як джерело видобутку рослинної олії. В Україні насіння соняшнику — найпоширеніший продукт для виробництва рослинної олії. Україна посідає перше місце у світі серед постачальників соняшникової олії на...
      Читати далі...
      Вологоміри зерна : особливості, застосування, характеристики
      Вологоміри зерна : особливості, застосування, характеристики
      Вологоміри зерна, залежно від калібрування, використовують для аналізу зернових, олійних культур, бобів, насіння, в харчовій промисловості і тому подібне способом узяття проб на диэлектродный щуп з пластів при прибиранні культур, їх перевезенні, зберіганні і переробці. За фізичним принципом ро...
      Читати далі...
      Первинне і вторинне очищення зерна, способи його переробки
      Первинне і вторинне очищення зерна, способи його переробки
      Сільськогосподарська галузь будь-якої країни великою мірою будується на вирощуванні і переробці зерна, а це означає, що воно є важливим і незамінним елементом в існуванні як держав, так і кожного окремого жителя. Між збором урожаю і тим моментом, коли матеріал набуде звичного нам вигляду, прохо...
      Читати далі...