Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок
      Про автора
      Андрій Притискач
      Директор ООО «Аналит Прибор»
      Контактна інформація

      Основатель компании. Опыт работы 27 лет, из которых 20 лет является директором ООО “Аналит Прибор”

      Лабораторні ваги: види, характеристики і застосування
      Лабораторні ваги: види, характеристики і застосування
      Призначення лабораторних вагів - визначення маси предметів і рідких або сипких речовин. Залежно від того де застосовуються ці прилади, до них пред'являються певні вимоги. Для зважування продуктів в магазинах і супермаркетах припускається певної похибки у свідченнях, а ось в ювелірних майстернях, ...
      Читати далі...
      Все чого ви не знали про фотометри: особливості, принцип роботи, характеристики і інструкції по застосуванню
      Все чого ви не знали про фотометри: особливості, принцип роботи, характеристики і інструкції по застосуванню
      Сучасну аналітичну хімію, особливо в області охорони довкілля, зокрема, при визначенні якості води, а також в медичних дослідженнях, в хімічній і металургійній промисловості, неможливо уявити собі без інструментальних методів аналізу. Одним їх найдешевших і невимогливіших до кваліфікації персона...
      Читати далі...
      Муфельні печі: пристрій, характеристики і призначення
      Муфельні печі: пристрій, характеристики і призначення
      Призначення муфельної печі – нагрівання до заданої температури різних матеріалів. Конструктивною особливістю нагрівального пристосування є наявність так званого муфеля – термостійкого матеріалу, що розмежовує робочий простір печі та оброблюваний зразок. Сучасні муфельні печі для лабораторних дос...
      Читати далі...
      Технологія і способи виробництва борошна
      Технологія і способи виробництва борошна
      Хліб і макаронні вироби – продукти, що користуються особливою популярністю серед населення. Але для того, щоб наповнити ними ринок, необхідно дотриматись технології виробництва борошна, провести ряд процедур: зібрати урожай, помолоти зерно, перевірити якість отриманої суміші і так далі. Найважлив...
      Читати далі...
      Вологоміри зерна : особливості, застосування, характеристики
      Вологоміри зерна : особливості, застосування, характеристики
      Вологоміри зерна, залежно від калібрування, використовують для аналізу зернових, олійних культур, бобів, насіння, в харчовій промисловості і тому подібне способом узяття проб на диэлектродный щуп з пластів при прибиранні культур, їх перевезенні, зберіганні і переробці. За фізичним принципом ро...
      Читати далі...
      Як визначити маслянисту насіння. Методи
      Як визначити маслянисту насіння. Методи
      Соняшник є однією з найпоширеніших сільськогосподарських культур. Здебільшого його використовують як джерело видобутку рослинної олії. В Україні насіння соняшнику — найпоширеніший продукт для виробництва рослинної олії. Україна посідає перше місце у світі серед постачальників соняшникової олії на...
      Читати далі...
      Первинне і вторинне очищення зерна, способи його переробки
      Первинне і вторинне очищення зерна, способи його переробки
      Сільськогосподарська галузь будь-якої країни великою мірою будується на вирощуванні і переробці зерна, а це означає, що воно є важливим і незамінним елементом в існуванні як держав, так і кожного окремого жителя. Між збором урожаю і тим моментом, коли матеріал набуде звичного нам вигляду, прохо...
      Читати далі...
      Якість зерна: оцінка, показники, безпека
      Якість зерна: оцінка, показники, безпека
      Оцінка якості борошна проводиться за простою схемою. Розглянемо детальніше кожен критерій. Вологість Сухе борошно (до 14может зберігатися цілий рік, середньо-суха (14,5-15,5 - тільки в прохолодний період, а ось волога (15,5-17 - лише в зимові місяці. З настанням тепла вона злежується в грудки...
      Читати далі...
      Переробка зерна : підготовка, способи, інновації
      Переробка зерна : підготовка, способи, інновації
      Зерно є першим етапом, джерелом багатьох популярних і корисних продуктів. Так, споживаний більшістю людей хліб - результат його обробки. Для того, щоб продукти були корисними і смачними слід з усією уважністю відноситися до організації переробки і стежити за останніми тенденціями в цій сфері. ...
      Читати далі...
      Основні показники якості зерна
      Основні показники якості зерна
      Для того, щоб популярні серед населення продукти, виготовлені із зерна були смачними і корисними, необхідно ретельно перевіряти його якість. Цю процедуру проводять у декілька етапів, на кожному з яких оцінюють різні параметри. Стандарти якості зерна різних культур Слід зазначити, що усі вим...
      Читати далі...
      Що таке станційний психрометр, будова аспіраційного психрометра та основні відмінності від гігрометра
      Що таке станційний психрометр, будова аспіраційного психрометра та основні відмінності від гігрометра
      У промисловості та інших сферах нерідко виникає потреба у вимірюванні вологості повітря заради дотримання певних вимог до клімату в приміщенні. Вимірювання виконується за допомогою спеціальних приладів — психрометрів та гігрометрів. Найточніші відомості можна отримати, використовуючи психрометри....
      Читати далі...
      Види лабораторних меблів
      Види лабораторних меблів
      Меблі для лабораторії - вид спеціалізованих меблів. Оскільки специфіка розміщення її визначена, так і окремої уваги вона вимагає при виборі. Складність полягає в тому, що умови експлуатації лабораторних меблів і спеціальні вимоги, що пред'являються до неї, допускають експлуатацію виключно вузькос...
      Читати далі...