Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок
      Про автора
      Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      Контактна інформація

      Засновник компанії. Досвід роботи 27 років, з яких 20 років є директором ТОВ “Аналіт Прилад”

      Лабораторні ваги: види, характеристики і застосування
      Лабораторні ваги: види, характеристики і застосування
      Призначення лабораторних вагів - визначення маси предметів і рідких або сипких речовин. Залежно від того де застосовуються ці прилади, до них пред'являються певні вимоги. Для зважування продуктів в магазинах і супермаркетах припускається певної похибки у свідченнях, а ось в ювелірних майстернях, ...
      Читати далі...
      Все чого ви не знали про фотометри: особливості, принцип роботи, характеристики і інструкції по застосуванню
      Все чого ви не знали про фотометри: особливості, принцип роботи, характеристики і інструкції по застосуванню
      Сучасну аналітичну хімію, особливо в області охорони довкілля, зокрема, при визначенні якості води, а також в медичних дослідженнях, в хімічній і металургійній промисловості, неможливо уявити собі без інструментальних методів аналізу. Одним їх найдешевших і невимогливіших до кваліфікації персона...
      Читати далі...
      Муфельні печі: пристрій, характеристики і призначення
      Муфельні печі: пристрій, характеристики і призначення
      Призначення муфельної печі – нагрівання до заданої температури різних матеріалів. Конструктивною особливістю нагрівального пристосування є наявність так званого муфеля – термостійкого матеріалу, що розмежовує робочий простір печі та оброблюваний зразок. Сучасні муфельні печі для лабораторних дос...
      Читати далі...
      Технологія і способи виробництва борошна
      Технологія і способи виробництва борошна
      Хліб і макаронні вироби – продукти, що користуються особливою популярністю серед населення. Але для того, щоб наповнити ними ринок, необхідно дотриматись технології виробництва борошна, провести ряд процедур: зібрати урожай, помолоти зерно, перевірити якість отриманої суміші і так далі. Найважлив...
      Читати далі...
      Вологоміри зерна : особливості, застосування, характеристики
      Вологоміри зерна : особливості, застосування, характеристики
      Вологоміри зерна, залежно від калібрування, використовують для аналізу зернових, олійних культур, бобів, насіння, в харчовій промисловості і тому подібне способом узяття проб на диэлектродный щуп з пластів при прибиранні культур, їх перевезенні, зберіганні і переробці. За фізичним принципом ро...
      Читати далі...
      Як визначити маслянисту насіння. Методи
      Як визначити маслянисту насіння. Методи
      Соняшник є однією з найпоширеніших сільськогосподарських культур. Здебільшого його використовують як джерело видобутку рослинної олії. В Україні насіння соняшнику — найпоширеніший продукт для виробництва рослинної олії. Україна посідає перше місце у світі серед постачальників соняшникової олії на...
      Читати далі...
      Первинне і вторинне очищення зерна, способи його переробки
      Первинне і вторинне очищення зерна, способи його переробки
      Сільськогосподарська галузь будь-якої країни великою мірою будується на вирощуванні і переробці зерна, а це означає, що воно є важливим і незамінним елементом в існуванні як держав, так і кожного окремого жителя. Між збором урожаю і тим моментом, коли матеріал набуде звичного нам вигляду, прохо...
      Читати далі...
      Якість зерна: оцінка, показники, безпека
      Якість зерна: оцінка, показники, безпека
      Оцінка якості борошна проводиться за простою схемою. Розглянемо детальніше кожен критерій. Вологість Сухе борошно (до 14может зберігатися цілий рік, середньо-суха (14,5-15,5 - тільки в прохолодний період, а ось волога (15,5-17 - лише в зимові місяці. З настанням тепла вона злежується в грудки...
      Читати далі...