Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок

      Деякі види матеріалів слід перевіряти на хімічну взаємодію з певними компонентами. Для цього необхідно подрібнити сировину до певних розмірів за допомогою механічного дроблення на більш дрібні частинки, а потім довести до порошкоподібного стану. Для цього в лабораторіях застосовують як ручні ступки, так і механічні млини. Лабораторні млини використовують для зменшення розміру досліджуваного матеріалу, забезпечуючи його активнішу участь у хімічних реакціях. Лабораторні млини, як правило, включають кілька роторів з різними параметрами. Кожен ротор обертається у своєму напрямку. Речовин...

      Андрія Притискача фото Андрія Притискача
      Директор ООО "Аналит Прибор"
      12.02.2025 news1

      В Україні пшениця відіграє найважливішу роль в аграрній галузі. Зерна цієї культури слугують основною сировиною для борошномельної, круп'яної, хлібопекарської та макаронної промисловості. Крім того, вона має величезне значення і для м'ясомолочної сфери. Якість озимої та ярої пшениці визначається низкою факторів, що впливають на кінцевий продукт. Для того щоб задовольнити потреби як споживачів, так і виробників, необхідно ретельно аналізувати зерно на всіх етапах - як під час збирання врожаю, так і в процесі його переробки. Показники якості та класів твердого зерна пшениці, що реглам...

      Андрія Притискача фото Андрія Притискача
      Директор ООО "Аналит Прибор"
      17.01.2025 news1

      Контроль рівня вологості зерна - ключовий фактор забезпечення його якості та збереження. Зерно класифікується на сухе, середньо-сухе, вологе і сире, виходячи з рівня вмісту вологи. Для вимірювання цього показника застосовуються спеціальні пристрої - вологоміри. Ці прилади дають змогу точно визначити відсотковий вміст вологи в різних зернових культурах, що особливо важливо для їхнього зберігання, переробки та транспортування. Вологоміри для перевірки зерна широко застосовуються як у лабораторних умовах, так і безпосередньо в полі або зерносховищах. Ці апарати дають змогу фермерам визначит...

      Андрія Притискача фото Андрія Притискача
      Директор ООО "Аналит Прибор"
      26.12.2024 news1

      Елеватори — ключова роль у ланцюгу зберігання та переробки зернових культур. Їх правильний вибір забезпечує не лише безпечне зберігання зерна, а й ефективне та своєчасне відвантаження. Проте цими функціями роль елеватора не обмежується. Не менш важливою є лабораторія, яка відповідає за аналіз якості вхідної та збереженої сировини. Оскільки контроль здійснюється на всіх етапах роботи з зерном, важливо забезпечити її якісним високоточним обладнанням, яке максимально відповідає обсягу та типу сировини. Усе це дозволить приймати правильні рішення, мінімізувати втрати та забезпечити стабільно...

      Андрія Притискача фото Андрія Притискача
      Директор ООО "Аналит Прибор"
      27.11.2024 news1

      Якість борошна (у тому числі й лляне) — це ключовий фактор, який визначає, наскільки вдалим буде кінцевий продукт. Від того, наскільки ви вмієте оцінювати цей показник, залежатиме якість хліба, кондитерських виробів та інших страв. Тому розберемо основні параметри, що впливають якість борошна, і навіть методи визначення. Клейковина борошна Клейковина борошна є групою білків, які при змішуванні з водою утворюють еластичну структуру. Терміном «клейковина» зазвичай називають білки групи проламінів та глютелінів. Вона відповідає за пружність та повітропроникність тіста, що особливо важливо пр...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Химик-технолог органических веществ, работает в компании "Analit-Pribor"
      12.09.2024 news1

      Визначення олійності соняшника допомагає оцінити як якість врожаю, а й його економічну цінність. Розглянемо різні методи виміру олійності насіння, а також обговоримо фактори, які можуть впливати на точність вимірів. Традиційні методи визначення олійності насіння Традиційні методи визначення олійності соняшника включають механічні та хімічні підходи, які використовувалися протягом багатьох років. Вони ґрунтуються на простих принципах і, незважаючи на появу нових технологій, досі широко застосовуються. Одним із найпростіших і найстаріших методів є пресування. Насіння соняшнику подрібнюєт...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Химик-технолог органических веществ, работает в компании "Analit-Pribor"
      12.09.2024 news1

      Ріпак — це сільськогосподарська рослина, яка займає важливе місце в економіці багатьох країн, включаючи Україну. Розглянемо, що таке ріпак, для чого його вирощують, які продукти з нього одержують і як він впливає на довкілля. Що таке ріпак? Що таке ріпак? Ріпак, або рослина ріпак, - це олійна культура, яка належить до сімейства хрестоцвітих. Ця рослина відома своїми яскраво-жовтими квітами та високими показниками вмісту олії в насінні, завдяки чому її вирощують на великих територіях по всьому світу. Ось основні характеристики ріпаку: Зовнішній вигляд. Ріпак досягає висоти до 1...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Химик-технолог органических веществ, работает в компании "Analit-Pribor"
      12.09.2024 news1

      Акредитація лабораторії — це процедура, покликана підтвердити технічну можливість виконувати певні види випробувань та лабораторних вимірів. Крім того, для отримання акредитації перевіряється відповідність якості послуг, що надаються стандарту IEC/ISO 17025. Упевненість у достовірності результатів може забезпечити лише акредитована на території України, а також на міжнародному рівні лабораторія. Результати досліджень, які проводяться неакредитованими лабораторіями, ставляться під сумнів і можуть бути не визнані достовірними. Хто має впроваджувати систему управління якістю в лаборат...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Химик-технолог органических веществ, работает в компании "Analit-Pribor"
      27.05.2024 news1

      Однією з найважливіших галузей, що становлять економіку України, є сільське господарство. Левова частка в ньому відводиться вирощуванню та переробці зерна. Для перевірки якості самого зерна та продуктів, отриманих в результаті його переробки, потрібне сучасне лабораторне обладнання. Одним із провідних постачальників такого обладнання, починаючи з зернових штапелів, що використовуються для набирання зразків зерна, відділення домішок і т.д., і закінчуючи приладами для визначення формостійкості хліба, виготовленого з вирощеної на українських полях пшениці, є підприємство ТОВ «Аналіт Пр...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Химик-технолог органических веществ, работает в компании "Analit-Pribor"
      24.04.2023 news1

      Зерно — один із найважливіших і широко використовуваних аграрних продуктів, який є ключовим компонентом харчової промисловості. Якість зерна має прямий вплив на якість продукції та її кінцеві властивості. Щоб забезпечити якість зерна, лабораторії, що займаються дослідженням, використовують різноманітне обладнання. З появою нових технологій обладнання для лабораторій стає все більш удосконаленим, що дозволяє дослідникам отримувати точніші та надійніші результати. У цій статті ми розглянемо деякі з основних напрямків розвитку обладнання для зернових лабораторій. Автоматизація процесів...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Химик-технолог органических веществ, работает в компании "Analit-Pribor"
      20.03.2023 news1

      Якість зерна оцінюють у лабораторних умовах. Для того, щоб досягти високої якості продукції, необхідно проводити безліч аналізів та тестів, які допоможуть визначити характеристики матеріалу. Для цього використовується спеціальне обладнання у поєднанні з передовим програмним забезпеченням. Обробка зерна у лабораторних умовах Сільськогосподарська продукція, залежно від призначення, може потребувати очищення або сортування на відповідних машинах на технологічних лініях з метою підготовки сировини до переробки. Процес очищення зерна спрямовано відділення домішок. Вимоги до чистоти різні. ...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Химик-технолог органических веществ, работает в компании "Analit-Pribor"
      20.03.2023 news1

      Зернові культури забезпечують половину калорій, які споживає людина. Крім того, вони містять важливі сполуки, які корисні для здоров'я. В останні роки на світовому продовольчому ринку з'явився широкий спектр нових продуктів із зерна злаків для дієтичного харчування. В останні роки у селекції зернових культур сформувалася тенденція, спрямована на поєднання в одному сорті високих біохімічних та агрономічних показників. Крім білка, зерна злаків багаті та іншими хімічними сполуками зі збалансованим складом хімічних компонентів, у тому числі жирних кислот, вітамінів груп В, А, Е та F, орг...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Химик-технолог органических веществ, работает в компании "Analit-Pribor"
      20.03.2023 news1
      Вернуться назад
      Поделиться: