“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник лабораторного млина ЦИКЛОН Лабораторний млин Циклон застосовується для помелу лабораторних зразків зернових, зернобобових культур, кормів і рослинної сировини з вологістю до 20ля подальшої перевірки їх якісних...
Аналізатор інфрачервоний ИНФРАСКАН- 3150 Сучасний автономний інфрачервоний аналізатор, який призначений для експрес визначення показників якості зернових, зернобобових, олійних культур, кормів і сировини для їх виробництва і інших речовин шляхом виміру...
“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник лабораторного розсів РЛУ- 4 Розсів лабораторний РЛУ- 4 рекомендується для використання в зернових лабораторіях, хлібоприймальних і переробних підприємств для: визначення зараженості зерна комахами в явній формі;визначення...
“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник лабораторного розсів РЛЗ- 4 Розсів лабораторний РЛЗ- 4 спеціально використовується для визначення зараженості шкідниками. Завдяки великій масі зразка – 3кг, дозволяє визначати відразу велика кількість зерна,...
“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник ИДК – 7 Вимірник деформації клейковини ИДК – 7 призначений для визначення якості клейковини зерна пшениці і пшеничного борошна хлібопекарського і макаронного помелу за величиною її...
“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник Пурки ПХ- 3 “Пурка ПХ-3” – це прилад, за допомогою якого можна швидко і точно визначити натуру зерна – масу літра, виражену в грамах. Принципи роботи...
“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник ручних пробовідбірників РП Ручні багаторівневі пробовідбірники зерна служать для відбору проб. Вони дозволяють відбирати проби одночасно на декількох рівнях при глибині насипу до 1,5м, до 2...
Компактне облаштування високої точності для швидкого виміру вологості зернових культур. Ідеальна якість роботи He – Lite було оцінене інститутом Держстандарту Росії. Попри те, що прилад був виготовлений в Німеччині, в...
“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник лабораторного млина ЦИКЛОН Лабораторний млин Циклон застосовується для помелу лабораторних зразків зернових, зернобобових культур, кормів і рослинної сировини з вологістю до 20ля подальшої перевірки їх якісних...
Призначення: для визначення хлібопекарських властивостей борошна, контрольних аналізів якості виробів, що випікаються, пробної випічки хлібобулочних виробів для відробітку технологічних процесів. Застосування: у виробничих лабораторіях хлібозаводів, млинкомбінатів, підприємствах громадського харчування. Комплект...
Система виміру втрат комбайна BUSHELPLUS Завдяки системі магнітів, простий і швидкий монтаж на комбайни будь-якої марки. Безпечне скидання піддону для збору зразків в необхідному Вам місці, використовуючи пульт дистанційного керування....
Гречиха — скоростигла покривна культура. Вона багата мікроелементами, служить джерелом як вуглеводів, а й білків. Їх вміст досягає 16%. Гречка містить вітамін Е, альбуміни та глобуліни, ненасичені жирні кислоти. Плід має тригранну форму. Оболонки легко відокремлюються від насіння - ця особливість використовується у виробництві крупи. Гречка росте на різних континентах — карта зростання включає Європу, Азію, Африку, Північну і Південну Америку. Для виробництва крупи використовують звичайну та татарську гречку. Сировину для перероблювання ділять на 3 сорти залежно від вмісту ядер, бур'...
Виробництво борошна на сучасних комплексах автоматизоване. У процесі використовують різне обладнання. Прилади дозволяють прискорити виробництво, стандартизувати процеси та підтримувати стабільний рівень якості. Борошно одержують дробленням злаків. Технологія виробництва включає кілька етапів. Перед початком роботи проводять аналіз зерна, використовуючи сучасні прилади прилади Infratec Nova. Вони дозволяють перевірити одразу кілька параметрів. Класифікація обладнання для виробництва У процесі виготовлення важливе місце займає підготовка зерна. Класифікація обладнання включає: зерн...
Ріпак – не такий цінний продукт у світовій економіці, як нафта, але при цьому на нього є досить високий попит. Ріпакова культура йде на корм для тварин і на створення біопалива – тому ріпак високо цінується на світовому ринку. В Україні за рік збирається особливо великий урожай ріпакових культур – до трьох мільйонів тонн, які, зокрема, йдуть на експорт разом з пшеницею. Чим ріпак відрізняється від інших зерен та культур? Головна відмінність ріпаку від інших олійних культур, яка визначає його властивості – це досить обмежені кормові властивості. Це пов'язано із вмістом глюкозинолатів та ер...
Лабораторне обладнання – невід’ємна частина технологічного процесу, пов’язаного з зернопереробної промисловістю. З його допомогою здійснюється відбір проб зерна, перевірка його якості і похідних продуктів, виявлення домішок, зважування і т.д. Високоточні прилади для лабораторій забезпечують максимально ефективний процес переробки зернових культур і дозволяють відповідати нормам ДСТУ.
Переробка зерна – це тривалий процес, що вимагає наявності спеціалізованої апаратури, яка забезпечить найкращий результат на кожному етапі роботи. На нашому сайті ви можете знайти лабораторну техніку, яка дозволить виконувати такі завдання:
Відбір проб і визначення домішок проходить за допомогою пробовідбірників і подільників проб зерна, кількість якого визначається спеціальними лічильниками, а для вимірювання його натури застосовуються Пурки. Якість зерна можна перевірити за допомогою Діафаноскопія, що вимірює ступінь його стекловидности, спираючись на оптичні властивості продукту. Подрібнення відбувається за допомогою лабораторних млинів для зерна, які готують проби для таких досліджень, як:
Якість борошна і її сортність перевіряється за допомогою білизномір і ІК-аналізаторів, а аналіз якості клейковини відбувається за допомогою приладів, заснованих на вимірі величини залишкової деформації проб, які протягом певного часу піддаються тарований навантаженні. Устаткування, призначене для вимірювання числа падіння зерна, дозволяє виміряти активність амілолітичних ферментів за допомогою відстеження автолітіческіх активності борошняної суміші. Визначити рівень вологості проб і зробити їх точні вимірювання можна за допомогою вологомірів і механічних або електронних ваг, які діляться на такі види:
Крім цього, у нас ви можете купити прилади для замішування тіста, а також перевірки його вологості. Комплект хлібопекарського обладнання та допоміжної техніки дозволить визначити пористість хліба, його формостійкість, якість борошна по об’ємному виходу і т.д. Наше термічне встаткування дозволить виконувати безліч операцій, пов’язаних з просушуванням, нагріванням, виправними проб і матеріалів, серед якого варто виділити:
У каталозі нашого сайту представлений великий вибір додаткового обладнання, а також лабораторний посуд і меблі, завдяки якій робота стане комфортним та безпечним.
Найдешевший товар | ⭐ ВЛАГОМЕР WILE-55 |
Найдорожчий товар | ⭐ АВТОМАТИЧНИЙ ПРОБОВІДБІРНИК RAKORAF МОД. СЕЄ |
Найпопулярніший товар | ⭐ ШАФА СУШИЛЬНА СЕШ-3М |
Найбільш обговорюваний товар | ⭐ ВОЛОГОМІР ЗЕРНА PM 450 KETT ELECTRIC LABORATORY, ЯПОНІЯ РМ 450 |
Наша компанія займається продажем високоякісного і точного лабораторного обладнання вітчизняного та зарубіжного виробництва, призначеного для оцінки якості зерна, а також продуктів його переробки. У нас вас чекає великий асортимент сучасної апаратури за дуже привабливими цінами, а також система знижок і гарантія якості. Професійне обслуговування та консультації дозволять отримати всю необхідну інформацію, а швидка доставка по всій Україні не змусить вас довго чекати.