Заказать звонок

    Уточнить цену

      Обратный звонок
      Обратный звонок

      Гречка - трав'яниста рослина сімейства гречаних. Її вирощують через поживне зернове насіння і як покривну культуру. Гречка примітна тим, що є скоростиглою культурою, для дозрівання якої потрібно від 10 до 12 тижнів. Гречка росте на добре обробленому ґрунті з помірною родючістю. Для вирощування підійде рівень pH ґрунту до 4,8. Рослина не переносить стресові умови і погано підготовлений грунт, а тонке коріння швидко проникає вглиб, але не переносить ущільнення, затоплення або посуху. Зерна гречки багаті на залізо. Якість зерна визначають у лабораторних умовах. У цьому допоможуть стаціонарні...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      05.08.2022 news1

      Зернові культури є важливим джерелом їжі у багатьох частинах світу. В Україні для їхнього вирощування відводяться великі площі. Родючий ґрунт та помірний клімат створюють чудові умови для зернових. Вони використовуються в харчовій промисловості та тваринництві. Зерно – найбільша експортна галузь України. Розуміння характеристик різних культур та вимог до вирощування допоможе підвищити врожайність та якість зерна. Слід також розглянути основні зернові культури світу. Культурні зернові рослини - основні характеристики Більшість зерен складаються з чотирьох основних компонентів: оболонк...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      01.08.2022 news1

      Ріпак набув широкої популярності зовсім недавно. Обробляти його як олійну культуру почали у ХІХ столітті. Втім, перші згадки про цю рослину з'явилися приблизно 4 тисячі років до нашої ери. Вченим досі не вдалося встановити місце походження ріпаку. Згідно з найпоширенішою версією, рослина з'явилася у середземноморському регіоні. Деякі вчені стверджують, що його батьківщиною були Англія та Нідерланди. Згодом культура поширилася Європою, досягнувши Німеччини, Польщі та України. Слід розглянути детальніше, що виготовляють з ріпаку. Оцінку насіння ріпаку проводять під час навантаження зерна. ...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      19.07.2022 news1

      Гречиха — скоростигла покривна культура. Вона багата мікроелементами, служить джерелом як вуглеводів, а й білків. Їх вміст досягає 16%. Гречка містить вітамін Е, альбуміни та глобуліни, ненасичені жирні кислоти. Плід має тригранну форму. Оболонки легко відокремлюються від насіння - ця особливість використовується у виробництві крупи. Гречка росте на різних континентах — карта зростання включає Європу, Азію, Африку, Північну і Південну Америку. Для виробництва крупи використовують звичайну та татарську гречку. Сировину для перероблювання ділять на 3 сорти залежно від вмісту ядер, бур'...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      10.06.2022 news1

      Виробництво борошна на сучасних комплексах автоматизоване. У процесі використовують різне обладнання. Прилади дозволяють прискорити виробництво, стандартизувати процеси та підтримувати стабільний рівень якості. Борошно одержують дробленням злаків. Технологія виробництва включає кілька етапів. Перед початком роботи проводять аналіз зерна, використовуючи сучасні прилади прилади Infratec Nova. Вони дозволяють перевірити одразу кілька параметрів. Класифікація обладнання для виробництва У процесі виготовлення важливе місце займає підготовка зерна. Класифікація обладнання включає: зерн...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      02.06.2022 news1

      Ріпак – не такий цінний продукт у світовій економіці, як нафта, але при цьому на нього є досить високий попит. Ріпакова культура йде на корм для тварин і на створення біопалива – тому ріпак високо цінується на світовому ринку. В Україні за рік збирається особливо великий урожай ріпакових культур – до трьох мільйонів тонн, які, зокрема, йдуть на експорт разом з пшеницею. Чим ріпак відрізняється від інших зерен та культур? Головна відмінність ріпаку від інших олійних культур, яка визначає його властивості – це досить обмежені кормові властивості. Це пов'язано із вмістом глюкозинолатів та ер...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      26.01.2022 news1

      Якість зерна важлива для створення хорошого борошна. Якість визначається кількома показниками, які в результаті визначають клас пшениці та сорт борошна. Крім складу також використовується показник числа падіння пшениці – він також регулюється державним стандартом. Для визначення потрібно використовувати лабораторне обладнання. "Аналіт Прилад" створює такі апарати. Розглянемо, у чому суть показника числа падіння зерна, та як його можна визначити. Яким має бути кількість падіння, і що на нього впливає? Підвищена вологість через природні явища та інші зовнішні фактори ушкоджує зерно. Проросл...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      24.01.2022 news1

      Лабораторний ексикатор використовується для зберігання та сушіння різних твердих та сипких хімічних реактивів та матеріалів. Цей прилад також використовується для сушіння та зберігання зерна вакуумним методом. Коли цей посуд закривається герметичною кришкою, з нього відкачується повітря - так сушіння проходить набагато швидше навіть при невеликій температурі. Використання ексикатора з вакуумним насосом дозволяє висушити навіть дуже гігроскопічні матеріали. Для виготовлення ексикаторів, як і іншого лабораторного обладнання, найчастіше використовується міцне кварцове скло. Іноді лаборато...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      22.01.2022 news1

      Під ситовим аналізом зазвичай розуміють розсівання будь-якого сипкого продукту або матеріалу для того, щоб визначити його склад. Для цього використовується набір сит з різною пропускною здатністю частинок та діаметром отворів. В результаті такого аналізу визначається процентний вміст залишку матеріалу на кожному ситі щодо маси початкової проби. По суті, таким чином можна визначити вихід придатного матеріалу в кожній пробі, а також велику кількість зерен на виході. Діаметр зерна на виході визначатиметься розміром отворів на ситі. Наприклад, різні матеріали діаметром понад 25 міліметрів бажа...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      20.01.2022 news1

      У лабораторній роботі часто потрібно подрібнення різних матеріалів для проведення експериментів і аналізів. Наприклад, проводиться обробка речовин для отримання однорідних складів або роздроблення в рідинах грудочок, розчавлювання зерна, щоб досліджувати міру вологості. Це тільки невелика частина ситуацій, коли треба подрібнювати зразки. При цьому в кожному випадку потрібно не лише ступку з товкачиком, але і інше загальнолабораторне устаткування. Що таке лабораторні ступки? Це певний вид посуду. Застосовуються ступки в лабораторіях для самих різних цілей. Наприклад, проводиться подріб...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      30.04.2021 news1

      При облаштуванні будь-якої лабораторії необхідно дотримуватися головного правила - раціонального використання наявного простору. Це залежить від різних чинників. Але особливу увагу вимагається приділяти саме вибору лабораторним меблям. В результаті можна облаштувати комфортне робоче місце. Головні вимоги до лабораторних меблів Сьогодні виробники представили досить широкий вибір різноманітного і якісного устаткування. Незважаючи на великий асортимент, лабораторні меблі повинні відповідати певним вимогам і бути : функціональною; стійкою; міцною; безпечною; зручною; мобіл...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      30.04.2021 news1

      Сьогодні для різних галузей, у тому числі і торгових, точність зважування є одним з найважливіших показників. Але періодично ваги можуть виходити з ладу і видавати недостовірну інформацію. Для усунення неполадок або в якості профілактики треба періодично проводити наладку. Процедурі калібрування піддаються як електронні торгові, так і підлогові складські або лабораторні ваги. Треба знати не лише, як правильно проводити цю процедуру, але і її частоту, схему і режим. Від цього залежить наскільки точним буде зважування товару. Калібрування вагів : що це? Цю процедуру вимагається прово...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      30.04.2021 news1
      Вернуться назад
      Поделиться: