Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок

      Для проведення аналізів, пошуків та дослідів в умовах лабораторії потрібне не лише обладнання та інструменти. Жодне лабораторне дослідження неможливо провести без спеціального посуду. Вона служить для проведення фізичних та хімічних експериментів, приготування розчинів, аналізу зразків в сушильних шафах, зберігання реактивів, що знаходяться в рідкому, твердому або газоподібному стані. У розпорядженні співробітників є різні види інвентарю, який відрізняється за сферою застосування та матеріалами. У поданій статті ми розповімо про різновиди начиння для лабораторій, а також про те, чому дл...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      22.01.2023 news1

      Кукурудза — однорічна трав'яниста рослина, яку можна впізнати по товстому стеблі і качанам, наповненим їстівними жовтими зернами. На території колишнього Радянського Союзу цю злакову культуру почали вирощувати у другій половині 1950-х років. Причому посівні площі розташовувалися переважно на Північному Кавказі, Молдові та Україні, що пояснювалося сприятливими погодними умовами. Сьогодні українські аграрії засівають близько 4 млн. га, отримуючи близько 20 млн. т врожаю на рік. На те, скільки придатного продукту вийде з такої кількості кукурудзи, впливає якість переробки та проведення лабор...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      16.12.2022 news1

      Харчові та технологічні рослинні олії отримують з насіння рослин, в яких міститься не менше 20% жиру. До них відноситься соя, ріпак, арахіс, гірчиця, соняшник та ін. Особливу цінність представляють насіння соняшнику, в якому містяться вітаміни, мінерали та мікроелементи. Однак говорити про цінність сировини можна лише у тому випадку, якщо вона відповідає встановленим вимогам. Якість та продуктивність насіння соняшника впливає на продуктивність різних галузей сільського господарства та промисловості. Тому одним із етапів їх виробництва є лабораторне дослідження, яке проводиться за допомо...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      24.11.2022 news1

      Згідно з дослідженнями консалтингової компанії Mordor Intelligence, до 2024 р. світове виробництво гороху збільшиться майже на 6%. Якщо 1960-х гг. у світі збирали не більше 5 млн. тонн урожаю, сьогодні — щонайменше 20 млн. тонн. Тільки в Україні аграріям вдається щороку отримувати до 600 тис. Це не дивно з огляду на те, що ця культура добре пристосована до українського клімату. Вона приваблива ще й тим, що дозволяє отримувати до 82% очищеного зерна, придатного в їжу. Головне при цьому — дотримуватись технологічного процесу, використовувати потужні зерноочисні та шелушильно-шліфувальн...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      24.11.2022 news1

      Багато зернових культур садять навесні чи восени. Це два поширені сорти — ярі та озимі. Пшениця - найпопулярніша культура, яка має яру та озиму форму. Втім, вона не єдина: аналогічно можна вирощувати й інші зернові культури, овочі. Озимі сорти більш врожайні внаслідок запасів вологи в ґрунті напровесні, але їх можна вирощувати тільки в районах зі стійким сніговим покривом. Пшениця — найдавніша і найпоширеніша культура Пшениця - одна з найдавніших та найважливіших зернових культур. Її вирощують понад 10 000 років. Найбільш важливими є: звичайна пшениця (Triticum aestivum), що використ...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      10.08.2022 news1

      Гречка - трав'яниста рослина сімейства гречаних. Її вирощують через поживне зернове насіння і як покривну культуру. Гречка примітна тим, що є скоростиглою культурою, для дозрівання якої потрібно від 10 до 12 тижнів. Де росте гречка? Культура росте на добре обробленому ґрунті з помірною родючістю. Для вирощування гречки підійде рівень pH ґрунту до 4,8. Рослина не переносить стресові умови і погано підготовлений ґрунт, а тонке коріння швидко проникає вглиб, але не переносить ущільнення, затоплення чи посуху. Зерна гречки багаті на залізо. Якість зерна визначають у лабораторних умовах. У...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      05.08.2022 news1

      Зернові культури є важливим джерелом їжі у багатьох частинах світу. В Україні для їхнього вирощування відводяться великі площі. Родючий ґрунт та помірний клімат створюють чудові умови для зернових. Вони використовуються в харчовій промисловості та тваринництві. Зерно – найбільша експортна галузь України. Розуміння характеристик різних культур та вимог до вирощування допоможе підвищити врожайність та якість зерна. Слід також розглянути основні зернові культури світу. Культурні зернові рослини - основні характеристики Більшість зерен складаються з чотирьох основних компонентів: оболонк...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      01.08.2022 news1

      Ріпак - це трав'яниста рослина сімейства Хрестоцвітих, який набув широкої популярності зовсім недавно. Обробляти його як олійну культуру почали у ХІХ столітті. Втім, перші згадки про цю рослину з'явилися приблизно 4 тисячі років до нашої ери. Вченим досі не вдалося встановити місце походження ріпаку. Згідно з найпоширенішою версією, рослина з'явилася у середземноморському регіоні. Деякі вчені стверджують, що його батьківщиною були Англія та Нідерланди. Згодом культура поширилася Європою, досягнувши Німеччини, Польщі та України. Слід розглянути детальніше, що таке ріпак і що виробляють із ці...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      19.07.2022 news1

      Гречиха — скоростигла покривна культура. Вона багата мікроелементами, служить джерелом як вуглеводів, а й білків. Їх вміст досягає 16%. Гречка містить вітамін Е, альбуміни та глобуліни, ненасичені жирні кислоти. Плід має тригранну форму. Оболонки легко відокремлюються від насіння - ця особливість використовується у виробництві крупи. Гречка росте на різних континентах — карта зростання включає Європу, Азію, Африку, Північну і Південну Америку. Для виробництва крупи використовують звичайну та татарську гречку. Сировину для перероблювання ділять на 3 сорти залежно від вмісту ядер, бур'...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      10.06.2022 news1

      Виробництво борошна на сучасних комплексах автоматизоване. У процесі використовують різне обладнання. Прилади дозволяють прискорити виробництво, стандартизувати процеси та підтримувати стабільний рівень якості. Борошно одержують дробленням злаків. Технологія виробництва включає кілька етапів. Перед початком роботи проводять аналіз зерна, використовуючи сучасні прилади прилади Infratec Nova. Вони дозволяють перевірити одразу кілька параметрів. Класифікація обладнання для виробництва У процесі виготовлення важливе місце займає підготовка зерна. Класифікація обладнання включає: зерн...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      02.06.2022 news1

      Ріпак – не такий цінний продукт у світовій економіці, як нафта, але при цьому на нього є досить високий попит. Ріпакова культура йде на корм для тварин і на створення біопалива – тому ріпак високо цінується на світовому ринку. В Україні за рік збирається особливо великий урожай ріпакових культур – до трьох мільйонів тонн, які, зокрема, йдуть на експорт разом з пшеницею. Чим ріпак відрізняється від інших зерен та культур? Головна відмінність ріпаку від інших олійних культур, яка визначає його властивості – це досить обмежені кормові властивості. Це пов'язано із вмістом глюкозинолатів та ер...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      26.01.2022 news1

      Якість зерна важлива для створення хорошого борошна. Якість визначається кількома показниками, які в результаті визначають клас пшениці та сорт борошна. Крім складу також використовується показник числа падіння пшениці – він також регулюється державним стандартом. Для визначення потрібно використовувати лабораторне обладнання. "Аналіт Прилад" створює такі апарати. Розглянемо, у чому суть показника числа падіння зерна, та як його можна визначити. Яким має бути кількість падіння, і що на нього впливає? Підвищена вологість через природні явища та інші зовнішні фактори ушкоджує зерно. Проросл...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      24.01.2022 news1
      Вернуться назад
      Поделиться: