Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок
      Про автора
      Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      Контактна інформація

      Фахівці Analit Pribor мають багаторічний досвід роботи. Пишіть і ми допоможемо підібрати саме те, що вам потрібно.

      Якою має бути ідеальна лабораторія на елеваторі?
      Якою має бути ідеальна лабораторія на елеваторі?
      Елеватори — ключова роль у ланцюгу зберігання та переробки зернових культур. Їх правильний вибір забезпечує не лише безпечне зберігання зерна, а й ефективне та своєчасне відвантаження. Проте цими функціями роль елеватора не обмежується. Не менш важливою є лабораторія, яка відповідає за аналіз яко...
      Читати далі...
      Як перевірити якість борошна
      Як перевірити якість борошна
      Якість борошна (у тому числі й лляне) — це ключовий фактор, який визначає, наскільки вдалим буде кінцевий продукт. Від того, наскільки ви вмієте оцінювати цей показник, залежатиме якість хліба, кондитерських виробів та інших страв. Тому розберемо основні параметри, що впливають якість борошна, і ...
      Читати далі...
      Методи визначення олійності насіння
      Методи визначення олійності насіння
      Визначення олійності соняшника допомагає оцінити як якість врожаю, а й його економічну цінність. Розглянемо різні методи виміру олійності насіння, а також обговоримо фактори, які можуть впливати на точність вимірів. Традиційні методи визначення олійності насіння Традиційні методи визначення олі...
      Читати далі...
      Що таке ріпак та що з нього роблять?
      Що таке ріпак та що з нього роблять?
      Ріпак — це сільськогосподарська рослина, яка займає важливе місце в економіці багатьох країн, включаючи Україну. Розглянемо, що таке ріпак, для чого його вирощують, які продукти з нього одержують і як він впливає на довкілля. Що таке ріпак? Що таке ріпак? Ріпак, або рослина ріпак, - це олійна к...
      Читати далі...
      Акредитація лабораторій на відповідність стандарту ISO/IEC 17025
      Акредитація лабораторій на відповідність стандарту ISO/IEC 17025
      Акредитація лабораторії — це процедура, покликана підтвердити технічну можливість виконувати певні види випробувань та лабораторних вимірів. Крім того, для отримання акредитації перевіряється відповідність якості послуг, що надаються стандарту IEC/ISO 17025. Упевненість у достовірності результ...
      Читати далі...
      Сучасні методи підвищення ефективності сортових помелів пшениці
      Сучасні методи підвищення ефективності сортових помелів пшениці
      Однією з найважливіших галузей, що становлять економіку України, є сільське господарство. Левова частка в ньому відводиться вирощуванню та переробці зерна. Для перевірки якості самого зерна та продуктів, отриманих в результаті його переробки, потрібне сучасне лабораторне обладнання. Одним ...
      Читати далі...
      Тенденції розвитку лабораторного обладнання для зернових лабораторій: нові технології, програмне забезпечення та прогнози галузі
      Тенденції розвитку лабораторного обладнання для зернових лабораторій: нові технології, програмне забезпечення та прогнози галузі
      Зерно — один із найважливіших і широко використовуваних аграрних продуктів, який є ключовим компонентом харчової промисловості. Якість зерна має прямий вплив на якість продукції та її кінцеві властивості. Щоб забезпечити якість зерна, лабораторії, що займаються дослідженням, використовують різном...
      Читати далі...
      Основні завдання та функції обладнання для зернових лабораторій: сортування, очищення, аналіз складу
      Основні завдання та функції обладнання для зернових лабораторій: сортування, очищення, аналіз складу
      Якість зерна оцінюють у лабораторних умовах. Для того, щоб досягти високої якості продукції, необхідно проводити безліч аналізів та тестів, які допоможуть визначити характеристики матеріалу. Для цього використовується спеціальне обладнання у поєднанні з передовим програмним забезпеченням. Об...
      Читати далі...
      Порівняльний аналіз різних видів зерна та їх застосування в харчовій промисловості
      Порівняльний аналіз різних видів зерна та їх застосування в харчовій промисловості
      Зернові культури забезпечують половину калорій, які споживає людина. Крім того, вони містять важливі сполуки, які корисні для здоров'я. В останні роки на світовому продовольчому ринку з'явився широкий спектр нових продуктів із зерна злаків для дієтичного харчування. В останні роки у селекц...
      Читати далі...
      Використання лабораторного обладнання для контролю якості зерна перед його переробкою на продукти харчування
      Використання лабораторного обладнання для контролю якості зерна перед його переробкою на продукти харчування
      Зерно — один із найважливіших інгредієнтів у виробництві продуктів харчування. Хліб, крупи, макарони — лише кілька прикладів такої продукції. Якість цих продуктів безпосередньо залежить від показників зерна. Контроль якісних показників зерна перед переробкою є критично важливим етапом у виробницт...
      Читати далі...
      Вплив вмісту вологи на якість зерна: методи вимірювання та рекомендації щодо зберігання
      Вплив вмісту вологи на якість зерна: методи вимірювання та рекомендації щодо зберігання
      Зерно — важливий і широко використовується агрокультурний продукт. Для виробництва продуктів харчування та кормів підходить лише якісне зерно. Одним із факторів, що визначають якість зерна, є вміст вологи. Рівень вологості зерна виражається у відсотках від сирої маси (волога основа) або сухої ...
      Читати далі...
      Чистий бізнес: особливості органічної сертифікації в Україні
      Чистий бізнес: особливості органічної сертифікації в Україні
      Останні століття сфера сільського господарства істотно змінилася. Щороку виробники створюють нові технології, що суперечать натуральним принципам господарювання, викликають деградацію ґрунту, забруднення підземних вод та річок. На противагу тотальній хімізації багато фермерів замислюються про...
      Читати далі...