Заказать звонок

    Уточнить цену

      Обратный звонок
      Обратный звонок
      Про автора
      Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      Контактна інформація

      Фахівці Analit Pribor мають багаторічний досвід роботи. Пишіть і ми допоможемо підібрати саме те, що вам потрібно.

      Особливості вирощування гречки в Україні
      Особливості вирощування гречки в Україні
      Гречка - трав'яниста рослина сімейства гречаних. Її вирощують через поживне зернове насіння і як покривну культуру. Гречка примітна тим, що є скоростиглою культурою, для дозрівання якої потрібно від 10 до 12 тижнів. Гречка росте на добре обробленому ґрунті з помірною родючістю. Для вирощування п...
      Читати далі...
      Зернові культури: основні види, популярні сорти та умови вирощування
      Зернові культури: основні види, популярні сорти та умови вирощування
      Зернові культури є важливим джерелом їжі у багатьох частинах світу. В Україні для їхнього вирощування відводяться великі площі. Родючий ґрунт та помірний клімат створюють чудові умови для зернових. Вони використовуються в харчовій промисловості та тваринництві. Зерно – найбільша експортна галузь ...
      Читати далі...
      Ріпак: для чого використовується і що з нього роблять?
      Ріпак: для чого використовується і що з нього роблять?
      Ріпак набув широкої популярності зовсім недавно. Обробляти його як олійну культуру почали у ХІХ столітті. Втім, перші згадки про цю рослину з'явилися приблизно 4 тисячі років до нашої ери. Вченим досі не вдалося встановити місце походження ріпаку. Згідно з найпоширенішою версією, рослина з'явилас...
      Читати далі...
      Технологія та обладнання для виробництва гречаної крупи: технологічні властивості гречки
      Технологія та обладнання для виробництва гречаної крупи: технологічні властивості гречки
      Гречиха — скоростигла покривна культура. Вона багата мікроелементами, служить джерелом як вуглеводів, а й білків. Їх вміст досягає 16%. Гречка містить вітамін Е, альбуміни та глобуліни, ненасичені жирні кислоти. Плід має тригранну форму. Оболонки легко відокремлюються від насіння - ця особливість...
      Читати далі...
      Устаткування для виробництва, транспортування та зберігання борошна
      Устаткування для виробництва, транспортування та зберігання борошна
      Виробництво борошна на сучасних комплексах автоматизоване. У процесі використовують різне обладнання. Прилади дозволяють прискорити виробництво, стандартизувати процеси та підтримувати стабільний рівень якості. Борошно одержують дробленням злаків. Технологія виробництва включає кілька етапів. ...
      Читати далі...
      Глюкозинолати та ерукова кислота у ріпаку: як правильно зробити експрес-аналіз?
      Глюкозинолати та ерукова кислота у ріпаку: як правильно зробити експрес-аналіз?
      Ріпак – не такий цінний продукт у світовій економіці, як нафта, але при цьому на нього є досить високий попит. Ріпакова культура йде на корм для тварин і на створення біопалива – тому ріпак високо цінується на світовому ринку. В Україні за рік збирається особливо великий урожай ріпакових культур ...
      Читати далі...
      Як визначити число падіння зерна: спеціальний прилад ПЧП для аналізу кількості падіння зерна
      Як визначити число падіння зерна: спеціальний прилад ПЧП для аналізу кількості падіння зерна
      Якість зерна важлива для створення хорошого борошна. Якість визначається кількома показниками, які в результаті визначають клас пшениці та сорт борошна. Крім складу також використовується показник числа падіння пшениці – він також регулюється державним стандартом. Для визначення потрібно використ...
      Читати далі...
      Що таке ексикатор лабораторний: будова та застосування лабораторного ексикатора
      Що таке ексикатор лабораторний: будова та застосування лабораторного ексикатора
      Лабораторний ексикатор використовується для зберігання та сушіння різних твердих та сипких хімічних реактивів та матеріалів. Цей прилад також використовується для сушіння та зберігання зерна вакуумним методом. Коли цей посуд закривається герметичною кришкою, з нього відкачується повітря - так суш...
      Читати далі...
      Ситовий аналіз у лабораторній практиці: просіювання матеріалу ситами у лабораторіях
      Ситовий аналіз у лабораторній практиці: просіювання матеріалу ситами у лабораторіях
      Під ситовим аналізом зазвичай розуміють розсівання будь-якого сипкого продукту або матеріалу для того, щоб визначити його склад. Для цього використовується набір сит з різною пропускною здатністю частинок та діаметром отворів. В результаті такого аналізу визначається процентний вміст залишку мате...
      Читати далі...
      Для чого застосовуються ступки в лабораторіях
      Для чого застосовуються ступки в лабораторіях
      У лабораторній роботі часто потрібно подрібнення різних матеріалів для проведення експериментів і аналізів. Наприклад, проводиться обробка речовин для отримання однорідних складів або роздроблення в рідинах грудочок, розчавлювання зерна, щоб досліджувати міру вологості. Це тільки невелика частина...
      Читати далі...
      Як вибрати лабораторні меблі
      Як вибрати лабораторні меблі
      При облаштуванні будь-якої лабораторії необхідно дотримуватися головного правила - раціонального використання наявного простору. Це залежить від різних чинників. Але особливу увагу вимагається приділяти саме вибору лабораторним меблям. В результаті можна облаштувати комфортне робоче місце. Голов...
      Читати далі...
      Що таке калібрування товарних вагів і для чого треба
      Що таке калібрування товарних вагів і для чого треба
      Сьогодні для різних галузей, у тому числі і торгових, точність зважування є одним з найважливіших показників. Але періодично ваги можуть виходити з ладу і видавати недостовірну інформацію. Для усунення неполадок або в якості профілактики треба періодично проводити наладку. Процедурі калібрування ...
      Читати далі...