Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок

      Кількість білку в зерні і його якість безпосередньо залежить від багатства грунту азотом. Сірка, цинк і марганець є складовими частинами амінокислот і мають важливе значення для метаболізму рослин. Також є назад-пропорційна залежність між врожайністю на одиницю площі і рівнем білку в зернах. Для підтримки високих показників білку слід ретельно планувати врожайність і використати добрива. Упізнати фактичний його рівень можна з допомогою аналізаторів білку. Роль азоту у формуванні білку Азот - основний складовий елемент в структурі амінокислот, з яких будуються білкові молекули. Головним...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Повноцінна робота сучасного хлібопекарського або кондитерського підприємства неможлива без наявності промислової тестомісилки - машини для замісу тіста, ефективно зменшуючою трудозатратность усього виробництва. Не обходяться без цього апарату і лабораторії, працюючі на базі : хлібопекарських і борошномельних виробництв; хлібоприймальних підприємств; науково-дослідних організацій і ГХІ (державних хлібних інспекцій). Залишилися у минулому часи, коли співробітникам лабораторій хлібозаводів доводилося не лише займатися складанням рецептур і поліпшенням виробничих процесів, але і...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Пшениця — це найпоширеніша в світі сільськогосподарська культура. Вона є важливою складовою харчування людини. Це трав’яниста рослина, яку культивують понад десять тисяч років. Зерна пшениці є основною сировиною для виготовлення муки, круп та інших продуктів харчування. Роль пшениці серед інших зернових культур Пшениця грає важливу роль серед інших зернових культур за багатьма критеріями: Харчова цінність. Вона є однією з основних культур для виробництва продуктів харчування, таких як хліб, макаронні вироби, печиво тощо. Містить велику кількість вуглеводів, білка, вітамінів і мінерал...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Меблі для лабораторії - вид спеціалізованих меблів. Оскільки специфіка розміщення її визначена, так і окремої уваги вона вимагає при виборі. Складність полягає в тому, що умови експлуатації лабораторних меблів і спеціальні вимоги, що пред'являються до неї, допускають експлуатацію виключно вузькоспеціалізованих видів, що зроблених з певних матеріалів і відповідають показникам безпеки і стійкості до агресивних середовищ (гост на лабораторні меблі). Для створення професійних умов в дослідницькій роботі слід правильно вибрати устаткування і лабораторні меблі, які не відрізняються різноманітн...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      У промисловості та інших сферах нерідко виникає потреба у вимірюванні вологості повітря заради дотримання певних вимог до клімату в приміщенні. Вимірювання виконується за допомогою спеціальних приладів — психрометрів та гігрометрів. Найточніші відомості можна отримати, використовуючи психрометри. Читайте в статті, які типи психрометрів існують, як вони діють та чим відрізняються від гігрометрів. Огляд психрометрії Розглянемо, що таке психрометрія та для чого вона потрібна. Основні поняття та визначення Психрометрія — це наука, яка досліджує вологість повітря. Для проведення дослідже...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Для того, щоб популярні серед населення продукти, виготовлені із зерна були смачними і корисними, необхідно ретельно перевіряти його якість. Цю процедуру проводять у декілька етапів, на кожному з яких оцінюють різні параметри. Стандарти якості зерна різних культур Слід зазначити, що усі вимоги до якості зерна розділяються на 2 групи: загальні і спеціалізовані. Так, до загальних (тобто до таких, які відносяться до усіх культур) відносять: зовнішній вигляд; колір; смак; вологість; запах; зараженість шкідниками; засміченість. Але є і спеціалізовані показники, ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Зерно є першим етапом, джерелом багатьох популярних і корисних продуктів. Так, споживаний більшістю людей хліб - результат його обробки. Для того, щоб продукти були корисними і смачними слід з усією уважністю відноситися до організації переробки і стежити за останніми тенденціями в цій сфері. Глибока переробка зерна - основа сільськогосподарської галузі Само собою зрозуміло, що пшениця сама по собі ніколи не перетвориться на хліб - для цього треба спеціальне устаткування і умови. Але якій має бути вона перед обробкою? Існують певні правила. В першу чергу необхідно оцінити її відповідн...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Оцінка якості борошна проводиться за простою схемою. Розглянемо детальніше кожен критерій. Вологість Сухе борошно (до 14может зберігатися цілий рік, середньо-суха (14,5-15,5 - тільки в прохолодний період, а ось волога (15,5-17 - лише в зимові місяці. З настанням тепла вона злежується в грудки і починає нагріватися, а це прекрасне середовище для розмноження бактерій і плісняви. Зольність Ще один важливі чинник, який треба врахувати. Для кожного сорту борошна встановлена певна зольність в перерахунку на суху речовину. Визначення цього показника проводять в спеціальних лабораторіях мет...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Сільськогосподарська галузь будь-якої країни великою мірою будується на вирощуванні і переробці зерна, а це означає, що воно є важливим і незамінним елементом в існуванні як держав, так і кожного окремого жителя. Між збором урожаю і тим моментом, коли матеріал набуде звичного нам вигляду, проходить безліч етапів : первинне і вторинне очищення, сушка і переробка. Очищення зерна : види і технологія Стан зібраного урожаю часто залежить від стану полів. Так, якщо вони містилися в порядку, то велику частину органічних домішок (соломи, полову) можна прибрати вже при попередньому очищенні у ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Вологоміри зерна, залежно від калібрування, використовують для аналізу зернових, олійних культур, бобів, насіння, в харчовій промисловості і тому подібне способом узяття проб на диэлектродный щуп з пластів при прибиранні культур, їх перевезенні, зберіганні і переробці. За фізичним принципом роботи зернові вологоміри розділяють на два типи: диэлькометрические і кондуктометричні, а також, по їх конструкції: засипні і погружные. Але, у усіх у них тільки одна, головне завдання - забезпечення закономірності показників щільності зерна, що засипається у вимірювальну камеру, між аналізами. Тому,...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Призначення муфельної печі – нагрівання до заданої температури різних матеріалів. Конструктивною особливістю нагрівального пристосування є наявність так званого муфеля – термостійкого матеріалу, що розмежовує робочий простір печі та оброблюваний зразок. Сучасні муфельні печі для лабораторних досліджень матеріалів або нагрівання невеликих виробів - універсальні у використанні, вони мають невеликі розміри. Потужність дозволяє муфельним печам працювати в широкому температурному діапазоні. Найчастіше в лабораторних умовах використовуються трубчасті або тиглі печі. Пристрій За своїми характ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Призначення лабораторних вагів - визначення маси предметів і рідких або сипких речовин. Залежно від того де застосовуються ці прилади, до них пред'являються певні вимоги. Для зважування продуктів в магазинах і супермаркетах припускається певної похибки у свідченнях, а ось в ювелірних майстернях, фармакології і випробувальних лабораторіях використовуються вимірювальні прилади з високим класом точності. Види лабораторних ваг: пристрої бувають механічними та електронними. Описуючи лабораторні ваги, слід одразу зазначити, що це універсальні прилади, які використовуються для різних препарати...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1
      Вернуться назад
      Поделиться: