Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок

      Зерно є першим етапом, джерелом багатьох популярних і корисних продуктів. Так, споживаний більшістю людей хліб - результат його обробки. Для того, щоб продукти були корисними і смачними слід з усією уважністю відноситися до організації переробки і стежити за останніми тенденціями в цій сфері. Глибока переробка зерна - основа сільськогосподарської галузі Само собою зрозуміло, що пшениця сама по собі ніколи не перетвориться на хліб - для цього треба спеціальне устаткування і умови. Але якій має бути вона перед обробкою? Існують певні правила. В першу чергу необхідно оцінити її відповідн...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Оцінка якості борошна проводиться за простою схемою. Розглянемо детальніше кожен критерій. Вологість Сухе борошно (до 14может зберігатися цілий рік, середньо-суха (14,5-15,5 - тільки в прохолодний період, а ось волога (15,5-17 - лише в зимові місяці. З настанням тепла вона злежується в грудки і починає нагріватися, а це прекрасне середовище для розмноження бактерій і плісняви. Зольність Ще один важливі чинник, який треба врахувати. Для кожного сорту борошна встановлена певна зольність в перерахунку на суху речовину. Визначення цього показника проводять в спеціальних лабораторіях мет...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Сільськогосподарська галузь будь-якої країни великою мірою будується на вирощуванні і переробці зерна, а це означає, що воно є важливим і незамінним елементом в існуванні як держав, так і кожного окремого жителя. Між збором урожаю і тим моментом, коли матеріал набуде звичного нам вигляду, проходить безліч етапів : первинне і вторинне очищення, сушка і переробка. Очищення зерна : види і технологія Стан зібраного урожаю часто залежить від стану полів. Так, якщо вони містилися в порядку, то велику частину органічних домішок (соломи, полову) можна прибрати вже при попередньому очищенні у ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Вологоміри зерна, залежно від калібрування, використовують для аналізу зернових, олійних культур, бобів, насіння, в харчовій промисловості і тому подібне способом узяття проб на диэлектродный щуп з пластів при прибиранні культур, їх перевезенні, зберіганні і переробці. За фізичним принципом роботи зернові вологоміри розділяють на два типи: диэлькометрические і кондуктометричні, а також, по їх конструкції: засипні і погружные. Але, у усіх у них тільки одна, головне завдання - забезпечення закономірності показників щільності зерна, що засипається у вимірювальну камеру, між аналізами. Тому,...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Призначення муфельної печі – нагрівання до заданої температури різних матеріалів. Конструктивною особливістю нагрівального пристосування є наявність так званого муфеля – термостійкого матеріалу, що розмежовує робочий простір печі та оброблюваний зразок. Сучасні муфельні печі для лабораторних досліджень матеріалів або нагрівання невеликих виробів - універсальні у використанні, вони мають невеликі розміри. Потужність дозволяє муфельним печам працювати в широкому температурному діапазоні. Найчастіше в лабораторних умовах використовуються трубчасті або тиглі печі. Пристрій За своїми характ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Призначення лабораторних вагів - визначення маси предметів і рідких або сипких речовин. Залежно від того де застосовуються ці прилади, до них пред'являються певні вимоги. Для зважування продуктів в магазинах і супермаркетах припускається певної похибки у свідченнях, а ось в ювелірних майстернях, фармакології і випробувальних лабораторіях використовуються вимірювальні прилади з високим класом точності. Види лабораторних ваг: пристрої бувають механічними та електронними. Описуючи лабораторні ваги, слід одразу зазначити, що це універсальні прилади, які використовуються для різних препарати...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Дати визначення якості борошна може як технолог, а й звичайний споживач. Для цього необхідно знати основні показники якості борошна пшеничного. Оцінка якості муки проводиться за простою схемою. Розглянемо детальніше кожен критерій. Вологість борошна Забезпечення необхідного рівня вологості грає вирішальну роль у процесі обробки борошна. Саме тому важливо знати, як визначити вологість борошна. Надмірно вологе або дуже сухе борошно може стати причиною отримання неякісної продукції, зниження рентабельності сировини та продукту. Як визначити вологість борошна за терміном придатності? Сухе ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1
      Вернуться назад
      Поделиться: