Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок

      Уперше отриманням гібриду пшениці і іржі зайнявся британець А.С. Уилсон в 1875 році. Його метою було отримання зерна, що включає позитивні якості цих двох культур в одному організмі. Отримана рослина дістала назву від латинських найменувань початкових рослин - Triticum і Secale. Його почин підхопили інші селекціонери в Німеччині (В. Римпау, 1888 рік і Г.К. Мейстер, 1930 рік), в Радянському Союзі (Г. А. Левітський, Г. К. Бенецкая, 1931 рік), Швеції (Свалефе, 1932 рік, А. Минтцинг, 1936-1972 рік). Досліди виявилися вдалими, і нова культура поширилася по усіх континентах - в 1975 році було ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Завдяки стійкості до дії низьких температур і хвороб, а також збільшеному змісту білку, тритикале представляє високий інтерес для харчової галузі. Проте на даний момент її біологічний потенціал досліджений недостатньо, що пояснюється малим її використанням як джерело продовольчої продукції. Це привело до підвищення кількості дослідницьких робіт, спрямованих на визначення біохімічного складу зерна, його технологічних властивостей і сортових особливостей. В основному дослідження спрямовані на отримання борошна з властивостями, оптимальними для харчової промисловості - кондитерської, хлібоп...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Стрімкий розвиток зернового бізнесу зобов'язує виробників сільгосппродукції обладнати сучасні лабораторії, які дозволять визначати якість зерна згідно зі встановленими вимогами. У свою чергу, це дозволить підвищити рівень конкурентоспроможності на аграрному ринку. Яке устаткування дозволить підвищити результати? Як заявляє Ольга Дзюба, експерт ринку лабораторного устаткування, щоб підвищити якісні показники пшениці, підприємства, які є важливими експортерами продукції на внутрішній і зовнішній ринки, повинні мати необхідний мінімум техніки і допоміжних інструментів. Інакше, за її словам...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Як повідомляє радник голови ПАО "Агаровий фонд" Сергій Сакиркин, за 6 місяців маркетингового року в Україні було зроблено місцевими підприємствами понад 1 млн тонн пшеничного борошна, що за показниками прирівнюється до результатів першого півріччя минулого сезону. Від торішніх результатів по щомісячних обсягах виробництва борошна ця цифра практично не відрізняється. При цьому відзначається підвищення експорту з рекордними показниками. Результати виробництва борошна на українських предприятияx Сакиркиным було заявлене, що чисельність підприємств, що займаються переробкою зерна, істотно...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Сучасне рослинництво сильно відрізняється від того, що було навіть 10 років тому. Покращується сортність, виводяться нові сорти і культури, успішно супротивні хворобам і шкідникам, збільшуються урожаї. Разом з цим незмірно підвищується роль аналізу зерна, олійного насіння, борошна, олії і інших продуктів на всіх стадіях виробництва: від приймання сировини до здачі готової продукції. При цьому надзвичайно виросла роль невеликих індивідуальних фермерських господарств, які просто не можуть мати великих лабораторій, де можна проводити постійний аналіз, як на великих рослинницьких комплексах ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      У сучасних аналізаторах використовуються дві різні технології, кожна з яких застосовується відповідно до завдання, що стоїть перед дослідником. Так, для повного аналізу різного зернового матеріалу застосовуються методи відображення і пропускання. Метод відображення грунтований на використанні хвиль верхнього ИК-диапазона, тобто в 1100-2500 нм. Ця технологія дає відмінні результати, наприклад, при роботі з борошном - в цьому випадку виходять дуже точні результати. Проте цілісне зерно вимагає застосування технології пропускання, яка використовує спектр ближнього ИК-диапазона в 570-1050 нм...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Особливості і характеристики олійного сім'я грають величезну роль в його подальшій обробці і виробництві олії. Результат залежить не лише від виду насіння, але і від його характеристик, визначуваних як при отриманні сировини так і під час виробництва. Сучасний аналітичний прилад Infratec 1241 Цей прилад є одним з кращих аналізаторів зерна, насіння олійних культур, ячменю, солоду і так далі. Аналіз робиться пропусканням у ближньому інфрачервоному діапазоні і вимірює відразу декілька параметрів: вологу, білок, крохмаль, олію і інші параметри, характерні для певних культур. Особливо в...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Будь-які калібрування зерна, зернових культур і продуктів їх переробки включають один або декілька параметрів: волога; білок; олія. Для калібрування певного компонента є свої налаштування зміщення і нахилу. Останні можуть регулюватися для поправки калібрувань за еталонним способом аналізу : методом Кьельдаля - для протеїну, методом Сокслета - для олії або сушарної шафи - для вологи. Коли застосовуються налаштування зміщення і нахилу У тих випадках, коли значення показників, які видають інфрачервоні аналізатори зерна, зміщуються на постійну величину від еталонного метод...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      З кожним роком рівень забруднення ґрунту зростає. Це відбувається через осадження викидів функціонуючих промислових підприємств та накопичення радіонуклідів. Причиною також є присутність у ґрунті патогенних мікроорганізмів та закислення, як результат надлишкового внесення мінеральних добрив. Саме тому відбір проб ґрунту актуальний зараз як ніколи. Відбір ґрунтових зразків необхідний моніторингу рівня забрудненості.     Відібрані зразки проходять лабораторний аналіз для оцінки кількісного і якісного складу грунту за наступними показниками: рівень pH (кислотно-лужний б...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      До вибору лабораторного посуду слід підходити відповідально. Для того, щоб визначитися з купівлею, недостатньо врахувати лише співвідношення ціни і якості товарів. Важливо, щоб посуд відповідав наступним вимогам: безпека; міцність; точність. Підібрати ідеальний варіант можна, виходячи із заданих параметрів для потрібних досліджень. При цьому слід звернути увагу на конкретні властивості виробів, які дозволять визначити якість лабораторного скла. Розглянемо їх детально. Характеристики для оцінки якості скла Коли оцінюється якість скла лабораторного посуду, до уваги берут...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Якщо не вживати відповідних заходів щодо боротьби з кліщами, шкідливими комахами, гризунами (мишоподібними) та іншими шкідниками зерна при зберіганні різної сільськогосподарської продукції, у тому числі й зерна, можна зіткнутися зі значними труднощами, які спричинять економічні збитки. Втрати в сільському господарстві від шкідників і гризунів часто досягають 30-50В таких випадках втрачаються насінні, фуражні і продовольчі якості самої продукції. Для людського і тваринного організмів продукти життєдіяльності усіх мишоподібних гризунів є небезпечними і призводять до різних захворювань. Якщо ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Зерно - це основа продовольчого фонду будь-якої країни. Саме тому в Україні необхідно зробити усе можливе, щоб підвищити його виробництво, розвинути способи переробки сільськогосподарської продукції. На сьогодні більшість борошномельних підприємств середньої і малої потужності зіткнулися з проблемою недостатньої кількості місця під бункеры, де зерно отволаживается перед процедурою помелу. Саме тому в дослідженні гідротермічного способу обробки зернової продукції особливе місце займає пошук можливих методів для сильного зволоження пшениці. Це дозволить значно скоротити цикл створення борош...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1
      Вернуться назад
      Поделиться: