Заказать звонок

    Уточнить цену

      Обратный звонок
      Обратный звонок

      Соняшниковий шрот — один із поширених продуктів, який можна придбати на сільськогосподарському ринку. Його залюбки купують фермери та великі тваринницькі господарства. Давайте розберемось, що таке шрот соняшнику, у чому його цінність та де він знайшов застосування. Шрот соняшнику: поняття та виробництво Шрот — побічний продукт вторинної переробки насіння соняшнику, який утворюється в процесі виготовлення олії. Він володіє великою кількістю поживних речовин та використовується для додавання в раціон в якості харчової добавки або у чистому вигляді при годуванні сільськогосподарських тварин....

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      📍 Принцип роботи ротаметра 📍 Ротаметри зі скляною або пластмасовою колбою 📍 Магнітні ротаметри (з металевим корпусом) 📍 Як правильно вибрати пристрій? 📍 Достоїнства 📍 Недоліки 📍 Автоматизовані ротаметри 📍 Де використовуються прилади? 📍 Де купити ротаметр? 📍 Технічні характеристики ротаметрів для місцевого вимірювання витрат Ротаметр - це прилад, який призначений для виміру витрати газів, пари і рідин за одиницю часу. Цей пристрій належить до категорії витратомірів постійног...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      🔬 Рефрактометр: пристрій, призначення, сфери застосування 🔬 Конструкція ручного рефрактометра 🔬 Типи рефрактометрів 🔬 Калібрування та підготовка рефрактометра до використання 🔬 Сфери застосування рефрактометра 🔬 Правила користування рефрактометром Рефрактометр - це прилад, за допомогою якого вимірюються показники заломлення світла в середовищі. Метод рефрактометрії має широке застосування в дослідженнях фізико-хімічних параметрів речовин, структурному і кількісному аналізі, а також в інших наукових галузях. Рефрактометр:...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      Витяжна лабораторна шафа є закритою камерою з витяжною вентиляцією і застосовується при роботі з леткими шкідливими речовинами. Робота в лабораторіях і кабінетах передбачає обов'язкову установку цього устаткування. Як влаштований і працює витяжна лабораторна шафа? Лабораторна шафа обладнана підведенням газу, електрики і води, а також прозорою стінкою. Стільницю виготовляють з матеріалів, які стійкі до хімічних речовин. Повітря з лабораторних витяжних шаф видаляють гравітаційним (природним) або механічним способом залежно від того, які саме технологічні операції проводяться. У к...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      Уперше отриманням гібриду пшениці і іржі зайнявся британець А.С. Уилсон в 1875 році. Його метою було отримання зерна, що включає позитивні якості цих двох культур в одному організмі. Отримана рослина дістала назву від латинських найменувань початкових рослин - Triticum і Secale. Його почин підхопили інші селекціонери в Німеччині (В. Римпау, 1888 рік і Г.К. Мейстер, 1930 рік), в Радянському Союзі (Г. А. Левітський, Г. К. Бенецкая, 1931 рік), Швеції (Свалефе, 1932 рік, А. Минтцинг, 1936-1972 рік). Досліди виявилися вдалими, і нова культура поширилася по усіх континентах - в 1975 році було ...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      Завдяки стійкості до дії низьких температур і хвороб, а також збільшеному змісту білку, тритикале представляє високий інтерес для харчової галузі. Проте на даний момент її біологічний потенціал досліджений недостатньо, що пояснюється малим її використанням як джерело продовольчої продукції. Це привело до підвищення кількості дослідницьких робіт, спрямованих на визначення біохімічного складу зерна, його технологічних властивостей і сортових особливостей. В основному дослідження спрямовані на отримання борошна з властивостями, оптимальними для харчової промисловості - кондитерської, хл...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      Стрімкий розвиток зернового бізнесу зобов'язує виробників сільгосппродукції обладнати сучасні лабораторії, які дозволять визначати якість зерна згідно зі встановленими вимогами. У свою чергу, це дозволить підвищити рівень конкурентоспроможності на аграрному ринку. Яке устаткування дозволить підвищити результати? Як заявляє Ольга Дзюба, експерт ринку лабораторного устаткування, щоб підвищити якісні показники пшениці, підприємства, які є важливими експортерами продукції на внутрішній і зовнішній ринки, повинні мати необхідний мінімум техніки і допоміжних інструментів. Інакше, за її словам...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      Як повідомляє радник голови ПАО "Агаровий фонд" Сергій Сакиркин, за 6 місяців маркетингового року в Україні було зроблено місцевими підприємствами понад 1 млн тонн пшеничного борошна, що за показниками прирівнюється до результатів першого півріччя минулого сезону. Від торішніх результатів по щомісячних обсягах виробництва борошна ця цифра практично не відрізняється. При цьому відзначається підвищення експорту з рекордними показниками. Результати виробництва борошна на українських предприятияx Сакиркиным було заявлене, що чисельність підприємств, що займаються переробкою зерна, іст...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      Сучасне рослинництво сильно відрізняється від того, що було навіть 10 років тому. Покращується сортність, виводяться нові сорти і культури, успішно супротивні хворобам і шкідникам, збільшуються урожаї. Разом з цим незмірно підвищується роль аналізу зерна, олійного насіння, борошна, олії і інших продуктів на всіх стадіях виробництва: від приймання сировини до здачі готової продукції. При цьому надзвичайно виросла роль невеликих індивідуальних фермерських господарств, які просто не можуть мати великих лабораторій, де можна проводити постійний аналіз, як на великих рослинницьких комплексах ...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      У сучасних аналізаторах використовуються дві різні технології, кожна з яких застосовується відповідно до завдання, що стоїть перед дослідником. Так, для повного аналізу різного зернового матеріалу застосовуються методи відображення і пропускання. Метод відображення грунтований на використанні хвиль верхнього ИК-диапазона, тобто в 1100-2500 нм. Ця технологія дає відмінні результати, наприклад, при роботі з борошном - в цьому випадку виходять дуже точні результати. Проте цілісне зерно вимагає застосування технології пропускання, яка використовує спектр ближнього ИК-диапазона в 570-1050 нм...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      Особливості і характеристики олійного сім'я грають величезну роль в його подальшій обробці і виробництві олії. Результат залежить не лише від виду насіння, але і від його характеристик, визначуваних як при отриманні сировини так і під час виробництва. Сучасний аналітичний прилад Infratec 1241 Цей прилад є одним з кращих аналізаторів зерна, насіння олійних культур, ячменю, солоду і так далі. Аналіз робиться пропусканням у ближньому інфрачервоному діапазоні і вимірює відразу декілька параметрів: вологу, білок, крохмаль, олію і інші параметри, характерні для певних культур. Особливо в...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      Будь-які калібрування зерна, зернових культур і продуктів їх переробки включають один або декілька параметрів: волога; білок; олія. Для калібрування певного компонента є свої налаштування зміщення і нахилу. Останні можуть регулюватися для поправки калібрувань за еталонним способом аналізу : методом Кьельдаля - для протеїну, методом Сокслета - для олії або сушарної шафи - для вологи. Коли застосовуються налаштування зміщення і нахилу У тих випадках, коли значення показників, які видають інфрачервоні аналізатори зерна, зміщуються на постійну величину від еталонно...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1
      Вернуться назад
      Поделиться: