Заказать звонок

    Уточнить цену

      Обратный звонок
      Обратный звонок

      З кожним роком рівень забруднення грунту росте. Це відбувається із-за осадження викидів функціонуючих промислових підприємств і накопичення радіонуклідів. Причиною також є присутність в грунті патогенних мікроорганізмів і закисляння як результат надмірного внесення мінеральних добрив. Саме тому відбір проб грунту актуальний зараз як ніколи. Він потрібний для моніторингу рівня забрудненості. Відібрані зразки проходять лабораторний аналіз для оцінки кількісного і якісного складу грунту за наступними показниками: рівень pH (кислотно-лужний баланс); хлориди; пестициди; азот а...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      До вибору лабораторного посуду слід підходити відповідально. Для того, щоб визначитися з купівлею, недостатньо врахувати лише співвідношення ціни і якості товарів. Важливо, щоб посуд відповідав наступним вимогам: безпека; міцність; точність. Підібрати ідеальний варіант можна, виходячи із заданих параметрів для потрібних досліджень. При цьому слід звернути увагу на конкретні властивості виробів, які дозволять визначити якість лабораторного скла. Розглянемо їх детально. Характеристики для оцінки якості скла Коли оцінюється якість скла лабораторного посуду, до уваги берут...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      Якщо не вживати відповідні заходи по боротьбі з кліщами, шкідливими комахами, гризунами (мишоподібними) при зберіганні різної сільськогосподарської продукції, у тому числі і зерна, можна зіткнутися зі значними труднощами, які приведуть до економічного збитку. Втрати в сільському господарстві від шкідників і гризунів часто досягають 30-50В таких випадках втрачаються насінні, фуражні і продовольчі якості самої продукції. Для людського і тваринного організмів продукти життєдіяльності усіх мишоподібних гризунів є небезпечними і призводять до різних захворювань. Якщо зерно було заражене шкідник...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      Зерно - це основа продовольчого фонду будь-якої країни. Саме тому в Україні необхідно зробити усе можливе, щоб підвищити його виробництво, розвинути способи переробки сільськогосподарської продукції. На сьогодні більшість борошномельних підприємств середньої і малої потужності зіткнулися з проблемою недостатньої кількості місця під бункеры, де зерно отволаживается перед процедурою помелу. Саме тому в дослідженні гідротермічного способу обробки зернової продукції особливе місце займає пошук можливих методів для сильного зволоження пшениці. Це дозволить значно скоротити цикл створення б...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      Зерно має властивість проростати. Це може відбуватися в результаті неправильного зберігання або ще під час дозрівання, якщо цьому посприяють атмосферні умови - рясні дощі, тумани, висока вологість повітря і так далі. При проростанні зерна активність амілолітичних ферментів (здебільшого альфа-амилазы) різко зростає, що призводить до розщеплювання молекул крохмалю. Внаслідок цього: зменшується вихід готової продукції при переробці; погіршуються борошномельні і хлібопекарські якості зерна; міняється водопоглинальна здатність борошна; насіння виходить з категорії посівного м...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      За підсумками липня-березня 2015 року експортовано було не менше 12,9 млн тонн зерна пшениці з України, що на тільки перевищує показники того ж періоду роком раніше на 34но і являється в теж час абсолютним рекордом по цьому сезону. Продовольча і сільськогосподарська організація підвищує прогноз по виробництву зерна в 2016 до 2,5 млн тонн, що може бути другим найбільшим урожаєм в історії рослинництва України. Постачання українських зернових на світовому рівні Зернові культури України, як повідомляє "АПК-Информ", є істотними складовими в закупівлях країн, що входять в ТОП-10 імпортерів по...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      🧪 Оптимальне значення числа падіння 🧪 Методи лабораторного аналізу зерна та борошна 🧪 Що впливає на число падіння в пшениці 🧪 Методика визначення числа падіння 🧪 Хімічні реакції при методі визначення ЧП   Під час збору урожаю інтенсивні дощі можуть пошкодити зерно, внаслідок чого воно проростає. До того, як станеться завантаження на термінал, кожна вантажівка із зерном має бути ретельно перевірена щоб уникнути змішування хорошого продукту з пошкодженим. Такий процес контролю проводиться спеціальними методами і дуже важливий, о...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      🥨 Формула вологості тіста 🥨 Вологоміри для тіста   Вологість напівфабрикату хлібопекарського виробництва - тесту - один з найважливіших параметрів, що роблять вплив на утворення м'якиша хліба і інших виробів з тесту. Вологість тестозаготовки визначається на первинній стадії хлебопроизводственного процесу, а її рівень повинен відповідати нормам державного стандарту (ГОСТ 21094-75). При дотриманні норм Госту, м'якиш майбутнього продукту не втратить своїх цінних властивостей, таких як: високі смакові якості; міра пропеченности (у разі, якщо виріб чекає ви...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      🔬 ГОСТ для відбору проб зерна 🔬 Правила приймання і узяття проб зерна по Госту 🔬 Як правильно відбирати проби зерна   Здоров'я кожної людини безпосередньо залежить від якості продуктів харчування, які він вживає - тому кожен продукт, перш ніж потрапити в торгову мережу і на сімейний стіл, повинен пройти ретельну перевірку. Обов'язковій апробації підлягають і зернові культури (пшениця, жито і інші злаки), з яких потім виготовляється хліб, - один з продуктів першої необхідності. Відбір і аналіз усіх характеристик зернових культур сьогодні робиться не ...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      🌿 Стан зерна за вологістю сухого зерна 🌿 Визначення вологості зерна – важливий аналіз для виробника. 🌿 Часті питання про визначення вологості зерна   Вологість зерна є однією з найважливіших характеристик його якості. Збереження його споживчих властивостей при зберіганні має вирішальне значення для використання в харчових цілях. Важливо знати, у чому вимірюється вологість зерна та вміти її визначати, щоб гарантувати його тривалу безпеку. Чим чистіша і більш однорідна партія, тим краще і довше вона може зберігатися. Визначення вологості зернових (а тако...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      🍞 Органолептичні показники якості хліба 🍞 Лабораторна перевірка якості хліба за фізико-хімічними властивостями 🍞 Що впливає на якість хліб 🍞 Як отримати сертифікат якості на хліб Визначення якості хліба є украй важливим технологічним процесом. На додаток до скрупульозних перевірок, яким піддається сировина (зерно, борошно), готові хлібобулочні вироби і макарони також проходять ретельний лабораторний аналіз властивостей - експертизу якості готової продукції. Оцінка органолептичних показників хліба полягає у визначенні його зовнішнього вигляду...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1

      👩‍🔬 Функції виробничо-технологічної лабораторії 👩‍🔬 Загальні вимоги до лабораторії 👩‍🔬 Які знадобляться прилади 👩‍🔬 Як проходить атестація лабораторії 👩‍🔬 Акредитація лабораторії: що дає та як проходить Слабка лабораторія на зерновому елеваторі - це явний програш в конкурентній боротьбі. Результати аналізу лабораторії - найголовніший документ, на основі якого формується вартість продукції, і саме оцінка лабораторії впливає на ціну зерна в контрактах на постачання. ...

      Максимова Ганна фото Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      29.01.2020 news1
      Вернуться назад
      Поделиться: