Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок
      Про автора
      Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      Контактна інформація

      Засновник компанії. Досвід роботи 27 років, з яких 20 років є директором ТОВ “Аналіт Прилад”

      Огляд технології Infratec 1241
      Огляд технології Infratec 1241
      У сучасних аналізаторах використовуються дві різні технології, кожна з яких застосовується відповідно до завдання, що стоїть перед дослідником. Так, для повного аналізу різного зернового матеріалу застосовуються методи відображення і пропускання. Метод відображення грунтований на використанні ...
      Читати далі...
      Методи миття і обробки посуду для лабораторій
      Методи миття і обробки посуду для лабораторій
      У роботі мікробіологічної лабораторії використовують безліч посуду. Важливим показником професійної діяльності є правильна обробка усіх місткостей і інструментів. Вони повинні являтися не лише чистими, але і піддатися ретельній стерилізації, оскільки забруднений посуд може вплинути на результати....
      Читати далі...
      Infratec 1241 : огляд можливостей приладу
      Infratec 1241 : огляд можливостей приладу
      Сучасне рослинництво сильно відрізняється від того, що було навіть 10 років тому. Покращується сортність, виводяться нові сорти і культури, успішно супротивні хворобам і шкідникам, збільшуються урожаї. Разом з цим незмірно підвищується роль аналізу зерна, олійного насіння, борошна, олії і інших...
      Читати далі...
      Як відкрити лабораторію на зерновому елеваторі
      Як відкрити лабораторію на зерновому елеваторі
      Слабка лабораторія на зерновому елеваторі - це явний програш в конкурентній боротьбі. Результати аналізу лабораторії - найголовніший документ, на основі якого формується вартість продукції, і саме оцінка лабораторії впливає на ціну зерна в контрактах на постачання. Якщо лаборант помилково присвої...
      Читати далі...
      Як визначити якість хліба
      Як визначити якість хліба
      Визначення якості хліба є украй важливим технологічним процесом. На додаток до скрупульозних перевірок, яким піддається сировина (зерно, борошно), готові хлібобулочні вироби і макарони також проходять ретельний лабораторний аналіз властивостей - експертизу якості готової продукції. Оцінка орга...
      Читати далі...
      Види лабораторних меблів
      Види лабораторних меблів
      Меблі для лабораторії - вид спеціалізованих меблів. Оскільки специфіка розміщення її визначена, так і окремої уваги вона вимагає при виборі. Складність полягає в тому, що умови експлуатації лабораторних меблів і спеціальні вимоги, що пред'являються до неї, допускають експлуатацію виключно вузькос...
      Читати далі...
      Все чого ви не знали про пшеницю: яка буває пшениця її класи, види і типи зернових
      Все чого ви не знали про пшеницю: яка буває пшениця її класи, види і типи зернових
      Пшениця — це найпоширеніша в світі сільськогосподарська культура. Вона є важливою складовою харчування людини. Це трав’яниста рослина, яку культивують понад десять тисяч років. Зерна пшениці є основною сировиною для виготовлення муки, круп та інших продуктів харчування. Роль пшениці серед інших ...
      Читати далі...
      Як вибрати тістомісильник
      Як вибрати тістомісильник
      Повноцінна робота сучасного хлібопекарського або кондитерського підприємства неможлива без наявності промислової тестомісилки - машини для замісу тіста, ефективно зменшуючою трудозатратность усього виробництва. Не обходяться без цього апарату і лабораторії, працюючі на базі : хлібопекарськ...
      Читати далі...
      Що сприяє покращенню якості білку в зерні?
      Що сприяє покращенню якості білку в зерні?
      Кількість білку в зерні і його якість безпосередньо залежить від багатства грунту азотом. Сірка, цинк і марганець є складовими частинами амінокислот і мають важливе значення для метаболізму рослин. Також є назад-пропорційна залежність між врожайністю на одиницю площі і рівнем білку в зернах. Для...
      Читати далі...
      Як правильно зберігати зерно в елеваторі
      Як правильно зберігати зерно в елеваторі
      Головною причиною псування зерна в елеваторах є переміщення вологи з однієї частини зернової маси, що зберігається, в інші. Такі явища виникають із-за недостатнього контролю за температурою в сховищі. Температурні перепади трапляються при зміні сезонів і похолоданні на вулиці, найбільш небезпечни...
      Читати далі...
      Як вибрати сушарну шафу
      Як вибрати сушарну шафу
      У будь-якій лабораторії існує безліч різних апаратів. Один з необхідних - це сушарна шафа. Що це таке зрозуміти нескладно. Сушарні шафи використовуються для сушки самих різних предметів - хімічних інгредієнтів, продуктів харчування, посуду і так далі. Щоб вибрати відповідну модель необхідно роз...
      Читати далі...
      Аквадистилятор: очищення води від домішок
      Аквадистилятор: очищення води від домішок
      Аквадистилятор, або дистилятор - прилад для очищення води від сторонніх речовин і радіонуклідів. Процес дистиляції грунтований на випарі під дією температури і конденсації опадів, аналогічно тому, як кругообіг води відбувається в природі. На латині distillatio дослівно означає "стікання крапл...
      Читати далі...