Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок
      Про автора
      Андрій Притискач
      Директор ООО «Аналит Прибор»
      Контактна інформація

      Основатель компании. Опыт работы 27 лет, из которых 20 лет является директором ООО “Аналит Прибор”

      Infratec 1241 : огляд можливостей приладу
      Infratec 1241 : огляд можливостей приладу
      Сучасне рослинництво сильно відрізняється від того, що було навіть 10 років тому. Покращується сортність, виводяться нові сорти і культури, успішно супротивні хворобам і шкідникам, збільшуються урожаї. Разом з цим незмірно підвищується роль аналізу зерна, олійного насіння, борошна, олії і інших...
      Читати далі...
      Як відкрити лабораторію на зерновому елеваторі
      Як відкрити лабораторію на зерновому елеваторі
      Слабка лабораторія на зерновому елеваторі - це явний програш в конкурентній боротьбі. Результати аналізу лабораторії - найголовніший документ, на основі якого формується вартість продукції, і саме оцінка лабораторії впливає на ціну зерна в контрактах на постачання. Якщо лаборант помилково присвої...
      Читати далі...
      Як визначити якість хліба
      Як визначити якість хліба
      Визначення якості хліба є украй важливим технологічним процесом. На додаток до скрупульозних перевірок, яким піддається сировина (зерно, борошно), готові хлібобулочні вироби і макарони також проходять ретельний лабораторний аналіз властивостей - експертизу якості готової продукції. Оцінка орга...
      Читати далі...
      Визначення вологості зерна
      Визначення вологості зерна
      Вологість зерна є однією з найважливіших характеристик його якості. Збереження його споживчих властивостей при зберіганні має вирішальне значення для використання в харчових цілях. Важливо знати, у чому вимірюється вологість зерна та вміти її визначати, щоб гарантувати його тривалу безпеку. Чим ч...
      Читати далі...
      Правила приймання і методи відбору проб зерна
      Правила приймання і методи відбору проб зерна
      Здоров'я кожної людини безпосередньо залежить від якості продуктів харчування, які він вживає - тому кожен продукт, перш ніж потрапити в торгову мережу і на сімейний стіл, повинен пройти ретельну перевірку. Обов'язковій апробації підлягають і зернові культури (пшениця, жито і інші злаки), з яких ...
      Читати далі...
      Як виміряти вологість тіста
      Як виміряти вологість тіста
      Вологість напівфабрикату хлібопекарського виробництва - тесту - один з найважливіших параметрів, що роблять вплив на утворення м'якиша хліба і інших виробів з тесту. Вологість тестозаготовки визначається на первинній стадії хлебопроизводственного процесу, а її рівень повинен відповідати нормам де...
      Читати далі...
      Число падіння в торгівлі зерном
      Число падіння в торгівлі зерном
      Під час збору урожаю інтенсивні дощі можуть пошкодити зерно, внаслідок чого воно проростає. До того, як станеться завантаження на термінал, кожна вантажівка із зерном має бути ретельно перевірена щоб уникнути змішування хорошого продукту з пошкодженим. Такий процес контролю проводиться спеціальни...
      Читати далі...
      Як правильно зберігати зерно в елеваторі
      Як правильно зберігати зерно в елеваторі
      Головною причиною псування зерна в елеваторах є переміщення вологи з однієї частини зернової маси, що зберігається, в інші. Такі явища виникають із-за недостатнього контролю за температурою в сховищі. Температурні перепади трапляються при зміні сезонів і похолоданні на вулиці, найбільш небезпечни...
      Читати далі...
      Як вибрати сушарну шафу
      Як вибрати сушарну шафу
      У будь-якій лабораторії існує безліч різних апаратів. Один з необхідних - це сушарна шафа. Що це таке зрозуміти нескладно. Сушарні шафи використовуються для сушки самих різних предметів - хімічних інгредієнтів, продуктів харчування, посуду і так далі. Щоб вибрати відповідну модель необхідно роз...
      Читати далі...
      Аквадистилятор: очищення води від домішок
      Аквадистилятор: очищення води від домішок
      Аквадистилятор, або дистилятор - прилад для очищення води від сторонніх речовин і радіонуклідів. Процес дистиляції грунтований на випарі під дією температури і конденсації опадів, аналогічно тому, як кругообіг води відбувається в природі. На латині distillatio дослівно означає "стікання крапл...
      Читати далі...
      Як правильно визначити якість борошна?
      Як правильно визначити якість борошна?
      Дати визначення якості борошна може як технолог, а й звичайний споживач. Для цього необхідно знати основні показники якості борошна пшеничного. Оцінка якості муки проводиться за простою схемою. Розглянемо детальніше кожен критерій. Вологість борошна Забезпечення необхідного рівня вологості грає...
      Читати далі...
      Як визначити кількість і якість клейковини
      Як визначити кількість і якість клейковини
      Клейковина борошна — це білкова речовина, що міститься в пшеничному борошні та відповідає за його хлібопекарські властивості. Набухаючи у воді, її складові переходять в колоїдний стан.  Клейковина, інакше глютен - особливий вид білків, що міститься в пшениці, отже, і у борошні з цього зерна. За д...
      Читати далі...