Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок
      Про автора
      Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      Контактна інформація

      Засновник компанії. Досвід роботи 27 років, з яких 20 років є директором ТОВ “Аналіт Прилад”

      Відбір проб грунту
      Відбір проб грунту
      З кожним роком рівень забруднення ґрунту зростає. Це відбувається через осадження викидів функціонуючих промислових підприємств та накопичення радіонуклідів. Причиною також є присутність у ґрунті патогенних мікроорганізмів та закислення, як результат надлишкового внесення мінеральних добрив. Са...
      Читати далі...
      Як відкалібрувати ИК-анализатор зерна
      Як відкалібрувати ИК-анализатор зерна
      Будь-які калібрування зерна, зернових культур і продуктів їх переробки включають один або декілька параметрів: волога; білок; олія. Для калібрування певного компонента є свої налаштування зміщення і нахилу. Останні можуть регулюватися для поправки калібрувань за еталонним способ...
      Читати далі...
      Первинне і вторинне очищення зерна, способи його переробки
      Первинне і вторинне очищення зерна, способи його переробки
      Сільськогосподарська галузь будь-якої країни великою мірою будується на вирощуванні і переробці зерна, а це означає, що воно є важливим і незамінним елементом в існуванні як держав, так і кожного окремого жителя. Між збором урожаю і тим моментом, коли матеріал набуде звичного нам вигляду, прохо...
      Читати далі...
      Якість зерна: оцінка, показники, безпека
      Якість зерна: оцінка, показники, безпека
      Оцінка якості борошна проводиться за простою схемою. Розглянемо детальніше кожен критерій. Вологість Сухе борошно (до 14может зберігатися цілий рік, середньо-суха (14,5-15,5 - тільки в прохолодний період, а ось волога (15,5-17 - лише в зимові місяці. З настанням тепла вона злежується в грудки...
      Читати далі...
      Переробка зерна : підготовка, способи, інновації
      Переробка зерна : підготовка, способи, інновації
      Зерно є першим етапом, джерелом багатьох популярних і корисних продуктів. Так, споживаний більшістю людей хліб - результат його обробки. Для того, щоб продукти були корисними і смачними слід з усією уважністю відноситися до організації переробки і стежити за останніми тенденціями в цій сфері. ...
      Читати далі...
      Основні показники якості зерна
      Основні показники якості зерна
      Для того, щоб популярні серед населення продукти, виготовлені із зерна були смачними і корисними, необхідно ретельно перевіряти його якість. Цю процедуру проводять у декілька етапів, на кожному з яких оцінюють різні параметри. Стандарти якості зерна різних культур Слід зазначити, що усі вим...
      Читати далі...
      Що таке станційний психрометр, будова аспіраційного психрометра та основні відмінності від гігрометра
      Що таке станційний психрометр, будова аспіраційного психрометра та основні відмінності від гігрометра
      У промисловості та інших сферах нерідко виникає потреба у вимірюванні вологості повітря заради дотримання певних вимог до клімату в приміщенні. Вимірювання виконується за допомогою спеціальних приладів — психрометрів та гігрометрів. Найточніші відомості можна отримати, використовуючи психрометри....
      Читати далі...
      Види лабораторних меблів
      Види лабораторних меблів
      Меблі для лабораторії - вид спеціалізованих меблів. Оскільки специфіка розміщення її визначена, так і окремої уваги вона вимагає при виборі. Складність полягає в тому, що умови експлуатації лабораторних меблів і спеціальні вимоги, що пред'являються до неї, допускають експлуатацію виключно вузькос...
      Читати далі...
      Все чого ви не знали про пшеницю: яка буває пшениця її класи, види і типи зернових
      Все чого ви не знали про пшеницю: яка буває пшениця її класи, види і типи зернових
      Пшениця — це найпоширеніша в світі сільськогосподарська культура. Вона є важливою складовою харчування людини. Це трав’яниста рослина, яку культивують понад десять тисяч років. Зерна пшениці є основною сировиною для виготовлення муки, круп та інших продуктів харчування. Роль пшениці серед інших ...
      Читати далі...
      Як вибрати тістомісильник
      Як вибрати тістомісильник
      Повноцінна робота сучасного хлібопекарського або кондитерського підприємства неможлива без наявності промислової тестомісилки - машини для замісу тіста, ефективно зменшуючою трудозатратность усього виробництва. Не обходяться без цього апарату і лабораторії, працюючі на базі : хлібопекарськ...
      Читати далі...
      Що сприяє покращенню якості білку в зерні?
      Що сприяє покращенню якості білку в зерні?
      Кількість білку в зерні і його якість безпосередньо залежить від багатства грунту азотом. Сірка, цинк і марганець є складовими частинами амінокислот і мають важливе значення для метаболізму рослин. Також є назад-пропорційна залежність між врожайністю на одиницю площі і рівнем білку в зернах. Для...
      Читати далі...
      Як правильно зберігати зерно в елеваторі
      Як правильно зберігати зерно в елеваторі
      Головною причиною псування зерна в елеваторах є переміщення вологи з однієї частини зернової маси, що зберігається, в інші. Такі явища виникають із-за недостатнього контролю за температурою в сховищі. Температурні перепади трапляються при зміні сезонів і похолоданні на вулиці, найбільш небезпечни...
      Читати далі...