Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок
      Про автора
      Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      Контактна інформація

      Фахівці Analit Pribor мають багаторічний досвід роботи. Пишіть і ми допоможемо підібрати саме те, що вам потрібно.

      Як відкрити лабораторію на зерновому елеваторі
      Як відкрити лабораторію на зерновому елеваторі
      Слабка лабораторія на зерновому елеваторі - це явний програш в конкурентній боротьбі. Результати аналізу лабораторії - найголовніший документ, на основі якого формується вартість продукції, і саме оцінка лабораторії впливає на ціну зерна в контрактах на постачання. Якщо лаборант помилково присвої...
      Читати далі...
      Як визначити якість хліба
      Як визначити якість хліба
      Визначення якості хліба є украй важливим технологічним процесом. На додаток до скрупульозних перевірок, яким піддається сировина (зерно, борошно), готові хлібобулочні вироби і макарони також проходять ретельний лабораторний аналіз властивостей - експертизу якості готової продукції. Оцінка орга...
      Читати далі...
      Визначення вологості зерна
      Визначення вологості зерна
      Вологість зерна є однією з найважливіших характеристик його якості. Збереження його споживчих властивостей при зберіганні має вирішальне значення для використання в харчових цілях. Важливо знати, у чому вимірюється вологість зерна та вміти її визначати, щоб гарантувати його тривалу безпеку. Чим ч...
      Читати далі...
      Правила приймання і методи відбору проб зерна
      Правила приймання і методи відбору проб зерна
      Здоров'я кожної людини безпосередньо залежить від якості продуктів харчування, які він вживає - тому кожен продукт, перш ніж потрапити в торгову мережу і на сімейний стіл, повинен пройти ретельну перевірку. Обов'язковій апробації підлягають і зернові культури (пшениця, жито і інші злаки), з яких ...
      Читати далі...
      Як виміряти вологість тіста
      Як виміряти вологість тіста
      Вологість напівфабрикату хлібопекарського виробництва - тесту - один з найважливіших параметрів, що роблять вплив на утворення м'якиша хліба і інших виробів з тесту. Вологість тестозаготовки визначається на первинній стадії хлебопроизводственного процесу, а її рівень повинен відповідати нормам де...
      Читати далі...
      Число падіння в торгівлі зерном
      Число падіння в торгівлі зерном
      Під час збору урожаю інтенсивні дощі можуть пошкодити зерно, внаслідок чого воно проростає. До того, як станеться завантаження на термінал, кожна вантажівка із зерном має бути ретельно перевірена щоб уникнути змішування хорошого продукту з пошкодженим. Такий процес контролю проводиться спеціальни...
      Читати далі...
      Рекорди і прогнози України по врожайності зернових культур
      Рекорди і прогнози України по врожайності зернових культур
      За підсумками липня-березня 2015 року експортовано було не менше 12,9 млн тонн зерна пшениці з України, що на тільки перевищує показники того ж періоду роком раніше на 34но і являється в теж час абсолютним рекордом по цьому сезону. Продовольча і сільськогосподарська організація підвищує прогноз п...
      Читати далі...
      Контроль показників числа падіння щоб уникнути великих втрат зерна при проростанні
      Контроль показників числа падіння щоб уникнути великих втрат зерна при проростанні
      Зерно має властивість проростати. Це може відбуватися в результаті неправильного зберігання або ще під час дозрівання, якщо цьому посприяють атмосферні умови - рясні дощі, тумани, висока вологість повітря і так далі. При проростанні зерна активність амілолітичних ферментів (здебільшого альфа-...
      Читати далі...
      Обробка пшениці гідротермічним способом
      Обробка пшениці гідротермічним способом
      Зерно - це основа продовольчого фонду будь-якої країни. Саме тому в Україні необхідно зробити усе можливе, щоб підвищити його виробництво, розвинути способи переробки сільськогосподарської продукції. На сьогодні більшість борошномельних підприємств середньої і малої потужності зіткнулися з пробл...
      Читати далі...
      Як правильно визначити якість борошна?
      Як правильно визначити якість борошна?
      Дати визначення якості борошна може як технолог, а й звичайний споживач. Для цього необхідно знати основні показники якості борошна пшеничного. Оцінка якості муки проводиться за простою схемою. Розглянемо детальніше кожен критерій. Вологість борошна Забезпечення необхідного рівня вологості грає...
      Читати далі...
      Як визначити кількість і якість клейковини
      Як визначити кількість і якість клейковини
      Клейковина борошна — це білкова речовина, що міститься в пшеничному борошні та відповідає за його хлібопекарські властивості. Набухаючи у воді, її складові переходять в колоїдний стан.  Клейковина, інакше глютен - особливий вид білків, що міститься в пшениці, отже, і у борошні з цього зерна. За д...
      Читати далі...
      Лабораторні ваги: види, характеристики і застосування
      Лабораторні ваги: види, характеристики і застосування
      Призначення лабораторних вагів - визначення маси предметів і рідких або сипких речовин. Залежно від того де застосовуються ці прилади, до них пред'являються певні вимоги. Для зважування продуктів в магазинах і супермаркетах припускається певної похибки у свідченнях, а ось в ювелірних майстернях, ...
      Читати далі...