Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок
      Про автора
      Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      Контактна інформація

      Фахівці Analit Pribor мають багаторічний досвід роботи. Пишіть і ми допоможемо підібрати саме те, що вам потрібно.

      Вибір матеріалу лабораторного посуду
      Вибір матеріалу лабораторного посуду
      Для проведення аналізів, пошуків та дослідів в умовах лабораторії потрібне не лише обладнання та інструменти. Жодне лабораторне дослідження неможливо провести без спеціального посуду. Вона служить для проведення фізичних та хімічних експериментів, приготування розчинів, аналізу зразків в суши...
      Читати далі...
      Кукурудза - стандарти якості та переробка
      Кукурудза - стандарти якості та переробка
      Кукурудза — однорічна трав'яниста рослина, яку можна впізнати по товстому стеблі і качанам, наповненим їстівними жовтими зернами. На території колишнього Радянського Союзу цю злакову культуру почали вирощувати у другій половині 1950-х років. Причому посівні площі розташовувалися переважно на Пі...
      Читати далі...
      Визначення якості насіння соняшнику
      Визначення якості насіння соняшнику
      Харчові та технологічні рослинні олії отримують з насіння рослин, в яких міститься не менше 20% жиру. До них відноситься соя, ріпак, арахіс, гірчиця, соняшник та ін. Особливу цінність представляють насіння соняшнику, в якому містяться вітаміни, мінерали та мікроелементи. Однак говорити про ці...
      Читати далі...
      Технологія виробництва круп — гороху колотого нешліфованого
      Технологія виробництва круп — гороху колотого нешліфованого
      Згідно з дослідженнями консалтингової компанії Mordor Intelligence, до 2024 р. світове виробництво гороху збільшиться майже на 6%. Якщо 1960-х гг. у світі збирали не більше 5 млн. тонн урожаю, сьогодні — щонайменше 20 млн. тонн. Тільки в Україні аграріям вдається щороку отримувати до 600 т...
      Читати далі...
      Чим відрізняються озимі посіви пшениці від ярих?
      Чим відрізняються озимі посіви пшениці від ярих?
      Багато зернових культур садять навесні чи восени. Це два поширені сорти — ярі та озимі. Пшениця - найпопулярніша культура, яка має яру та озиму форму. Втім, вона не єдина: аналогічно можна вирощувати й інші зернові культури, овочі. Озимі сорти більш врожайні внаслідок запасів вологи в ґрунті напр...
      Читати далі...
      Особливості вирощування гречки в Україні
      Особливості вирощування гречки в Україні
      Гречка - трав'яниста рослина сімейства гречаних. Її вирощують через поживне зернове насіння і як покривну культуру. Гречка примітна тим, що є скоростиглою культурою, для дозрівання якої потрібно від 10 до 12 тижнів. Де росте гречка? Культура росте на добре обробленому ґрунті з помірною родючіс...
      Читати далі...
      Зернові культури: основні види, популярні сорти та умови вирощування
      Зернові культури: основні види, популярні сорти та умови вирощування
      Зернові культури є важливим джерелом їжі у багатьох частинах світу. В Україні для їхнього вирощування відводяться великі площі. Родючий ґрунт та помірний клімат створюють чудові умови для зернових. Вони використовуються в харчовій промисловості та тваринництві. Зерно – найбільша експортна галузь ...
      Читати далі...
      Ріпак: для чого використовується і що з нього роблять?
      Ріпак: для чого використовується і що з нього роблять?
      Ріпак - це трав'яниста рослина сімейства Хрестоцвітих, який набув широкої популярності зовсім недавно. Обробляти його як олійну культуру почали у ХІХ столітті. Втім, перші згадки про цю рослину з'явилися приблизно 4 тисячі років до нашої ери. Вченим досі не вдалося встановити місце походження ріп...
      Читати далі...
      Технологія та обладнання для виробництва гречаної крупи: технологічні властивості гречки
      Технологія та обладнання для виробництва гречаної крупи: технологічні властивості гречки
      Гречиха — скоростигла покривна культура. Вона багата мікроелементами, служить джерелом як вуглеводів, а й білків. Їх вміст досягає 16%. Гречка містить вітамін Е, альбуміни та глобуліни, ненасичені жирні кислоти. Плід має тригранну форму. Оболонки легко відокремлюються від насіння - ця особливість...
      Читати далі...
      Устаткування для виробництва, транспортування та зберігання борошна
      Устаткування для виробництва, транспортування та зберігання борошна
      Виробництво борошна на сучасних комплексах автоматизоване. У процесі використовують різне обладнання. Прилади дозволяють прискорити виробництво, стандартизувати процеси та підтримувати стабільний рівень якості. Борошно одержують дробленням злаків. Технологія виробництва включає кілька етапів. ...
      Читати далі...
      Глюкозинолати та ерукова кислота у ріпаку: як правильно зробити експрес-аналіз?
      Глюкозинолати та ерукова кислота у ріпаку: як правильно зробити експрес-аналіз?
      Ріпак – не такий цінний продукт у світовій економіці, як нафта, але при цьому на нього є досить високий попит. Ріпакова культура йде на корм для тварин і на створення біопалива – тому ріпак високо цінується на світовому ринку. В Україні за рік збирається особливо великий урожай ріпакових культур ...
      Читати далі...
      Як визначити число падіння зерна: спеціальний прилад ПЧП для аналізу кількості падіння зерна
      Як визначити число падіння зерна: спеціальний прилад ПЧП для аналізу кількості падіння зерна
      Якість зерна важлива для створення хорошого борошна. Якість визначається кількома показниками, які в результаті визначають клас пшениці та сорт борошна. Крім складу також використовується показник числа падіння пшениці – він також регулюється державним стандартом. Для визначення потрібно використ...
      Читати далі...