Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок
      Про автора
      Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      Контактна інформація

      Засновник компанії. Досвід роботи 27 років, з яких 20 років є директором ТОВ “Аналіт Прилад”

      Як відкрити лабораторію на зерновому елеваторі
      Як відкрити лабораторію на зерновому елеваторі
      Слабка лабораторія на зерновому елеваторі - це явний програш в конкурентній боротьбі. Результати аналізу лабораторії - найголовніший документ, на основі якого формується вартість продукції, і саме оцінка лабораторії впливає на ціну зерна в контрактах на постачання. Якщо лаборант помилково присвої...
      Читати далі...
      Як визначити якість хліба
      Як визначити якість хліба
      Визначення якості хліба є украй важливим технологічним процесом. На додаток до скрупульозних перевірок, яким піддається сировина (зерно, борошно), готові хлібобулочні вироби і макарони також проходять ретельний лабораторний аналіз властивостей - експертизу якості готової продукції. Оцінка орга...
      Читати далі...
      Визначення вологості зерна
      Визначення вологості зерна
      Вологість зерна є однією з найважливіших характеристик його якості. Збереження його споживчих властивостей при зберіганні має вирішальне значення для використання в харчових цілях. Важливо знати, у чому вимірюється вологість зерна та вміти її визначати, щоб гарантувати його тривалу безпеку. Чим ч...
      Читати далі...
      Правила приймання і методи відбору проб зерна
      Правила приймання і методи відбору проб зерна
      Здоров'я кожної людини безпосередньо залежить від якості продуктів харчування, які він вживає - тому кожен продукт, перш ніж потрапити в торгову мережу і на сімейний стіл, повинен пройти ретельну перевірку. Обов'язковій апробації підлягають і зернові культури (пшениця, жито і інші злаки), з яких ...
      Читати далі...
      Як виміряти вологість тіста
      Як виміряти вологість тіста
      Вологість напівфабрикату хлібопекарського виробництва - тесту - один з найважливіших параметрів, що роблять вплив на утворення м'якиша хліба і інших виробів з тесту. Вологість тестозаготовки визначається на первинній стадії хлебопроизводственного процесу, а її рівень повинен відповідати нормам де...
      Читати далі...
      Число падіння в торгівлі зерном
      Число падіння в торгівлі зерном
      Під час збору урожаю інтенсивні дощі можуть пошкодити зерно, внаслідок чого воно проростає. До того, як станеться завантаження на термінал, кожна вантажівка із зерном має бути ретельно перевірена щоб уникнути змішування хорошого продукту з пошкодженим. Такий процес контролю проводиться спеціальни...
      Читати далі...
      Рекорди і прогнози України по врожайності зернових культур
      Рекорди і прогнози України по врожайності зернових культур
      За підсумками липня-березня 2015 року експортовано було не менше 12,9 млн тонн зерна пшениці з України, що на тільки перевищує показники того ж періоду роком раніше на 34но і являється в теж час абсолютним рекордом по цьому сезону. Продовольча і сільськогосподарська організація підвищує прогноз п...
      Читати далі...
      Контроль показників числа падіння щоб уникнути великих втрат зерна при проростанні
      Контроль показників числа падіння щоб уникнути великих втрат зерна при проростанні
      Зерно має властивість проростати. Це може відбуватися в результаті неправильного зберігання або ще під час дозрівання, якщо цьому посприяють атмосферні умови - рясні дощі, тумани, висока вологість повітря і так далі. При проростанні зерна активність амілолітичних ферментів (здебільшого альфа-ам...
      Читати далі...
      Обробка пшениці гідротермічним способом
      Обробка пшениці гідротермічним способом
      Зерно - це основа продовольчого фонду будь-якої країни. Саме тому в Україні необхідно зробити усе можливе, щоб підвищити його виробництво, розвинути способи переробки сільськогосподарської продукції. На сьогодні більшість борошномельних підприємств середньої і малої потужності зіткнулися з пробл...
      Читати далі...
      Як захистити зерно від гризунів комор і інших шкідників?
      Як захистити зерно від гризунів комор і інших шкідників?
      Якщо не вживати відповідних заходів щодо боротьби з кліщами, шкідливими комахами, гризунами (мишоподібними) та іншими шкідниками зерна при зберіганні різної сільськогосподарської продукції, у тому числі й зерна, можна зіткнутися зі значними труднощами, які спричинять економічні збитки. Втрати в ...
      Читати далі...
      Рекомендації по вибору лабораторного посуду із скла
      Рекомендації по вибору лабораторного посуду із скла
      До вибору лабораторного посуду слід підходити відповідально. Для того, щоб визначитися з купівлею, недостатньо врахувати лише співвідношення ціни і якості товарів. Важливо, щоб посуд відповідав наступним вимогам: безпека; міцність; точність. Підібрати ідеальний варіант можна, ви...
      Читати далі...
      Відбір проб грунту
      Відбір проб грунту
      З кожним роком рівень забруднення ґрунту зростає. Це відбувається через осадження викидів функціонуючих промислових підприємств та накопичення радіонуклідів. Причиною також є присутність у ґрунті патогенних мікроорганізмів та закислення, як результат надлишкового внесення мінеральних добрив. Са...
      Читати далі...