Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок
      Про автора
      Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      Контактна інформація

      Засновник компанії. Досвід роботи 27 років, з яких 20 років є директором ТОВ “Аналіт Прилад”

      Технологія виробництва круп — гороху колотого нешліфованого
      Технологія виробництва круп — гороху колотого нешліфованого
      Згідно з дослідженнями консалтингової компанії Mordor Intelligence, до 2024 р. світове виробництво гороху збільшиться майже на 6%. Якщо 1960-х гг. у світі збирали не більше 5 млн. тонн урожаю, сьогодні — щонайменше 20 млн. тонн. Тільки в Україні аграріям вдається щороку отримувати до 600 т...
      Читати далі...
      Чим відрізняються озимі посіви пшениці від ярих?
      Чим відрізняються озимі посіви пшениці від ярих?
      Багато зернових культур садять навесні чи восени. Це два поширені сорти — ярі та озимі. Пшениця - найпопулярніша культура, яка має яру та озиму форму. Втім, вона не єдина: аналогічно можна вирощувати й інші зернові культури, овочі. Озимі сорти більш врожайні внаслідок запасів вологи в ґрунті напр...
      Читати далі...
      Особливості вирощування гречки в Україні
      Особливості вирощування гречки в Україні
      Гречка - трав'яниста рослина сімейства гречаних. Її вирощують через поживне зернове насіння і як покривну культуру. Гречка примітна тим, що є скоростиглою культурою, для дозрівання якої потрібно від 10 до 12 тижнів. Де росте гречка? Культура росте на добре обробленому ґрунті з помірною родючіс...
      Читати далі...
      Зернові культури: основні види, популярні сорти та умови вирощування
      Зернові культури: основні види, популярні сорти та умови вирощування
      Зернові культури є важливим джерелом їжі у багатьох частинах світу. В Україні для їхнього вирощування відводяться великі площі. Родючий ґрунт та помірний клімат створюють чудові умови для зернових. Вони використовуються в харчовій промисловості та тваринництві. Зерно – найбільша експортна галузь ...
      Читати далі...
      Ріпак: для чого використовується і що з нього роблять?
      Ріпак: для чого використовується і що з нього роблять?
      Ріпак - це трав'яниста рослина сімейства Хрестоцвітих, який набув широкої популярності зовсім недавно. Обробляти його як олійну культуру почали у ХІХ столітті. Втім, перші згадки про цю рослину з'явилися приблизно 4 тисячі років до нашої ери. Вченим досі не вдалося встановити місце походження ріп...
      Читати далі...
      Технологія та обладнання для виробництва гречаної крупи: технологічні властивості гречки
      Технологія та обладнання для виробництва гречаної крупи: технологічні властивості гречки
      Гречиха — скоростигла покривна культура. Вона багата мікроелементами, служить джерелом як вуглеводів, а й білків. Їх вміст досягає 16%. Гречка містить вітамін Е, альбуміни та глобуліни, ненасичені жирні кислоти. Плід має тригранну форму. Оболонки легко відокремлюються від насіння - ця особливість...
      Читати далі...
      Устаткування для виробництва, транспортування та зберігання борошна
      Устаткування для виробництва, транспортування та зберігання борошна
      Виробництво борошна на сучасних комплексах автоматизоване. У процесі використовують різне обладнання. Прилади дозволяють прискорити виробництво, стандартизувати процеси та підтримувати стабільний рівень якості. Борошно одержують дробленням злаків. Технологія виробництва включає кілька етапів. ...
      Читати далі...
      Глюкозинолати та ерукова кислота у ріпаку: як правильно зробити експрес-аналіз?
      Глюкозинолати та ерукова кислота у ріпаку: як правильно зробити експрес-аналіз?
      Ріпак – не такий цінний продукт у світовій економіці, як нафта, але при цьому на нього є досить високий попит. Ріпакова культура йде на корм для тварин і на створення біопалива – тому ріпак високо цінується на світовому ринку. В Україні за рік збирається особливо великий урожай ріпакових культур ...
      Читати далі...
      Як визначити число падіння зерна: спеціальний прилад ПЧП для аналізу кількості падіння зерна
      Як визначити число падіння зерна: спеціальний прилад ПЧП для аналізу кількості падіння зерна
      Якість зерна важлива для створення хорошого борошна. Якість визначається кількома показниками, які в результаті визначають клас пшениці та сорт борошна. Крім складу також використовується показник числа падіння пшениці – він також регулюється державним стандартом. Для визначення потрібно використ...
      Читати далі...
      Що таке ексикатор лабораторний: будова та застосування лабораторного ексикатора
      Що таке ексикатор лабораторний: будова та застосування лабораторного ексикатора
      Лабораторний ексикатор використовується для зберігання та сушіння різних твердих та сипких хімічних реактивів та матеріалів. Цей прилад також використовується для сушіння та зберігання зерна вакуумним методом. Коли цей посуд закривається герметичною кришкою, з нього відкачується повітря - так суш...
      Читати далі...
      Ситовий аналіз у лабораторній практиці: просіювання матеріалу ситами у лабораторіях
      Ситовий аналіз у лабораторній практиці: просіювання матеріалу ситами у лабораторіях
      Під ситовим аналізом зазвичай розуміють розсівання будь-якого сипкого продукту або матеріалу для того, щоб визначити його склад. Для цього використовується набір сит з різною пропускною здатністю частинок та діаметром отворів. В результаті такого аналізу визначається процентний вміст залишку мате...
      Читати далі...
      Для чого застосовуються ступки в лабораторіях
      Для чого застосовуються ступки в лабораторіях
      У лабораторній роботі часто потрібно подрібнення різних матеріалів для проведення експериментів і аналізів. Наприклад, проводиться обробка речовин для отримання однорідних складів або роздроблення в рідинах грудочок, розчавлювання зерна, щоб досліджувати міру вологості. Це тільки невелика частина...
      Читати далі...