Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок

      Хліб і макаронні вироби – продукти, що користуються особливою популярністю серед населення. Але для того, щоб наповнити ними ринок, необхідно дотриматись технології виробництва борошна, провести ряд процедур: зібрати урожай, помолоти зерно, перевірити якість отриманої суміші і так далі. Найважливішою частиною цього циклу є саме виробництво борошна – воно вимагає особливого устаткування, використання різних методів і особливої уважності до сировини. Детальний опис, як роблять борошно з пшениці, наведено нижче. Технологія виробництва борошна Технологічна схема виробництва борошна складаєтьс...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Сучасну аналітичну хімію, особливо в області охорони довкілля, зокрема, при визначенні якості води, а також в медичних дослідженнях, в хімічній і металургійній промисловості, неможливо уявити собі без інструментальних методів аналізу. Одним їх найдешевших і невимогливіших до кваліфікації персоналу методів, являється фотометрія. Найважливішою складовою цього методу випробувань є прилади, що підрозділяються на дві групи : фотометри і спектрофотометри - пристрої, що дозволяють реєструвати інтенсивність світла в певному діапазоні довжин хвиль. Сучасні спектрофотометри і фотометри Наприкла...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Клейковина борошна — це білкова речовина, що міститься в пшеничному борошні та відповідає за його хлібопекарські властивості. Набухаючи у воді, її складові переходять в колоїдний стан.  Клейковина, інакше глютен - особливий вид білків, що міститься в пшениці, отже, і у борошні з цього зерна. За допомогою цієї речовини, можна проаналізувати добротність хлібопекарських виробів. Як показує практика, необхідність таких перевірок клейковини борошна виникає, коли на виробництво поступає борошно сумнівної якості, а в документах постачальника вказано, що дотримані усі норми. Якщо у Вас виникають...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Аквадистилятор, або дистилятор - прилад для очищення води від сторонніх речовин і радіонуклідів. Процес дистиляції грунтований на випарі під дією температури і конденсації опадів, аналогічно тому, як кругообіг води відбувається в природі. На латині distillatio дослівно означає "стікання краплями". При випарі і подальшій конденсації вода позбавляється від домішок. Цей метод очищення універсальний і найбільш ефективний. Види аквадистиляторів Прилади для дистиляції відрізняються методом нагріву і конструкцією, а також продуктивністю, яку можна підібрати під конкретні потреби. Аптеки і ме...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      У будь-якій лабораторії існує безліч різних апаратів. Один з необхідних - це сушарна шафа. Що це таке зрозуміти нескладно. Сушарні шафи використовуються для сушки самих різних предметів - хімічних інгредієнтів, продуктів харчування, посуду і так далі. Щоб вибрати відповідну модель необхідно розуміти, як працює виріб. Сушка досягається нагрівом за допомогою вбудованих нагрівачів. За допомогою конвекції досягається вирівнювання температури за об'ємом, а також швидке висихання предметів. Примусова вентиляція особливо актуальна для низьких температур, втрачаючи своє значення при сильному наг...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Головною причиною псування зерна в елеваторах є переміщення вологи з однієї частини зернової маси, що зберігається, в інші. Такі явища виникають із-за недостатнього контролю за температурою в сховищі. Температурні перепади трапляються при зміні сезонів і похолоданні на вулиці, найбільш небезпечний час - зимові морози. Зерно має низьку теплопровідність, і температура в центрі елеватора істотно відрізняється від такої по краях. Переміщення і накопичення вологи Закладка на зберігання відбувається в теплу пору року. Температура зерен при цьому складає 10-25 градусів або вище в найтепліші ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Кількість білку в зерні і його якість безпосередньо залежить від багатства грунту азотом. Сірка, цинк і марганець є складовими частинами амінокислот і мають важливе значення для метаболізму рослин. Також є назад-пропорційна залежність між врожайністю на одиницю площі і рівнем білку в зернах. Для підтримки високих показників білку слід ретельно планувати врожайність і використати добрива. Упізнати фактичний його рівень можна з допомогою аналізаторів білку. Роль азоту у формуванні білку Азот - основний складовий елемент в структурі амінокислот, з яких будуються білкові молекули. Головним...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Повноцінна робота сучасного хлібопекарського або кондитерського підприємства неможлива без наявності промислової тестомісилки - машини для замісу тіста, ефективно зменшуючою трудозатратность усього виробництва. Не обходяться без цього апарату і лабораторії, працюючі на базі : хлібопекарських і борошномельних виробництв; хлібоприймальних підприємств; науково-дослідних організацій і ГХІ (державних хлібних інспекцій). Залишилися у минулому часи, коли співробітникам лабораторій хлібозаводів доводилося не лише займатися складанням рецептур і поліпшенням виробничих процесів, але і...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Пшениця — це найпоширеніша в світі сільськогосподарська культура. Вона є важливою складовою харчування людини. Це трав’яниста рослина, яку культивують понад десять тисяч років. Зерна пшениці є основною сировиною для виготовлення муки, круп та інших продуктів харчування. Роль пшениці серед інших зернових культур Пшениця грає важливу роль серед інших зернових культур за багатьма критеріями: Харчова цінність. Вона є однією з основних культур для виробництва продуктів харчування, таких як хліб, макаронні вироби, печиво тощо. Містить велику кількість вуглеводів, білка, вітамінів і мінерал...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Меблі для лабораторії - вид спеціалізованих меблів. Оскільки специфіка розміщення її визначена, так і окремої уваги вона вимагає при виборі. Складність полягає в тому, що умови експлуатації лабораторних меблів і спеціальні вимоги, що пред'являються до неї, допускають експлуатацію виключно вузькоспеціалізованих видів, що зроблених з певних матеріалів і відповідають показникам безпеки і стійкості до агресивних середовищ (гост на лабораторні меблі). Для створення професійних умов в дослідницькій роботі слід правильно вибрати устаткування і лабораторні меблі, які не відрізняються різноманітн...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      У промисловості та інших сферах нерідко виникає потреба у вимірюванні вологості повітря заради дотримання певних вимог до клімату в приміщенні. Вимірювання виконується за допомогою спеціальних приладів — психрометрів та гігрометрів. Найточніші відомості можна отримати, використовуючи психрометри. Читайте в статті, які типи психрометрів існують, як вони діють та чим відрізняються від гігрометрів. Огляд психрометрії Розглянемо, що таке психрометрія та для чого вона потрібна. Основні поняття та визначення Психрометрія — це наука, яка досліджує вологість повітря. Для проведення дослідже...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Для того, щоб популярні серед населення продукти, виготовлені із зерна були смачними і корисними, необхідно ретельно перевіряти його якість. Цю процедуру проводять у декілька етапів, на кожному з яких оцінюють різні параметри. Стандарти якості зерна різних культур Слід зазначити, що усі вимоги до якості зерна розділяються на 2 групи: загальні і спеціалізовані. Так, до загальних (тобто до таких, які відносяться до усіх культур) відносять: зовнішній вигляд; колір; смак; вологість; запах; зараженість шкідниками; засміченість. Але є і спеціалізовані показники, ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1
      Вернуться назад
      Поделиться: