Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок

      Визначення якості хліба є украй важливим технологічним процесом. На додаток до скрупульозних перевірок, яким піддається сировина (зерно, борошно), готові хлібобулочні вироби і макарони також проходять ретельний лабораторний аналіз властивостей - експертизу якості готової продукції. Оцінка органолептичних показників хліба полягає у визначенні його зовнішнього вигляду, форми, кольору, запаху, смаку, структури та інших властивостей. Хліб має бути правильно випеченим, не зім'ятим, не надламаним, без сторонніх запахів. Серед органолептичних властивостей хліба споживачі найбільше цінують свіжі...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Слабка лабораторія на зерновому елеваторі - це явний програш в конкурентній боротьбі. Результати аналізу лабораторії - найголовніший документ, на основі якого формується вартість продукції, і саме оцінка лабораторії впливає на ціну зерна в контрактах на постачання. Якщо лаборант помилково присвоїв зерну неправильний клас, підприємство втрачає без перебільшення мільйони. Розгляньмо, як відкрити лабораторію на зерновому елеваторі і що для цього потрібно. Функції виробничо-технологічної лабораторії Що робить лаборант на елеваторі? Найголовніше завдання лабораторії - проаналізувати різні ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      У роботі мікробіологічної лабораторії використовують безліч посуду. Важливим показником професійної діяльності є правильна обробка усіх місткостей і інструментів. Вони повинні являтися не лише чистими, але і піддатися ретельній стерилізації, оскільки забруднений посуд може вплинути на результати. Процес миття матеріалів У кожній лабораторії миття і обробка усіх використовуваних пристосувань проводиться в спеціально обладнаною мийною. Особливість процедури полягає в тому, що використовувані миючі засоби жодним способом не повинні вплинути не цілісність скла і привести до зростання мікроо...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Як заявляє заступник аграрної політики і продовольства Олена Ковальова, в якості фінансової підтримки сільського господарства України в 2016 з держбюджету буде спрямовано майже 375 млн гривен. На що виділені кошти Ковальова звітує, що усі засоби вже розподілені. З них виділено гривен: 300 млн - на здешевлення кредитів; 15,8 млн - на підтримку фермерських господарств; 50 млн - на розвиток тваринництва. Вона пояснює, що фермерським господарствам засобу надаються у використання на поворотній основі у формі кредитів. Засоби з держбюджету вже надані, очікується їх р...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Не дивлячись на складнощі ситуації, дані офіційної статистики говорять про те, що чистий виторг за підсумками минулого року збільшився на 68в грошовій одиниці ця сума складає близько чверті трильйона. Навіть від таких показників і двократного підвищення рентабельності гривни путтю мало, оскільки роком раніше вже простежувалося зниження індексу аграрної промышлености майже на 5Поэтому учасники галузі утруднюються відповісти, на скільки покращало їх фінансове положення і чи сталися позитивні зміни зовсім. Які результати очікуються Оскільки в 2015 цін на зерно і соняшникову олію зниж...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Соняшник є однією з найпоширеніших сільськогосподарських культур. Здебільшого його використовують як джерело видобутку рослинної олії. В Україні насіння соняшнику — найпоширеніший продукт для виробництва рослинної олії. Україна посідає перше місце у світі серед постачальників соняшникової олії на міжнародний ринок. Критерії якості насіння соняшнику При визначенні якості насіння соняшнику враховують наступні критерії: вологість; олійність; вимір кислотності олії; наявність сторонніх організмів; кількість домішок. Визначення показників відбувається в лабораторних умовах ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Хліб і макаронні вироби – продукти, що користуються особливою популярністю серед населення. Але для того, щоб наповнити ними ринок, необхідно дотриматись технології виробництва борошна, провести ряд процедур: зібрати урожай, помолоти зерно, перевірити якість отриманої суміші і так далі. Найважливішою частиною цього циклу є саме виробництво борошна – воно вимагає особливого устаткування, використання різних методів і особливої уважності до сировини. Детальний опис, як роблять борошно з пшениці, наведено нижче. Технологія виробництва борошна Технологічна схема виробництва борошна складаєтьс...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Сучасну аналітичну хімію, особливо в області охорони довкілля, зокрема, при визначенні якості води, а також в медичних дослідженнях, в хімічній і металургійній промисловості, неможливо уявити собі без інструментальних методів аналізу. Одним їх найдешевших і невимогливіших до кваліфікації персоналу методів, являється фотометрія. Найважливішою складовою цього методу випробувань є прилади, що підрозділяються на дві групи : фотометри і спектрофотометри - пристрої, що дозволяють реєструвати інтенсивність світла в певному діапазоні довжин хвиль. Сучасні спектрофотометри і фотометри Наприкла...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Клейковина борошна — це білкова речовина, що міститься в пшеничному борошні та відповідає за його хлібопекарські властивості. Набухаючи у воді, її складові переходять в колоїдний стан.  Клейковина, інакше глютен - особливий вид білків, що міститься в пшениці, отже, і у борошні з цього зерна. За допомогою цієї речовини, можна проаналізувати добротність хлібопекарських виробів. Як показує практика, необхідність таких перевірок клейковини борошна виникає, коли на виробництво поступає борошно сумнівної якості, а в документах постачальника вказано, що дотримані усі норми. Якщо у Вас виникають...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Аквадистилятор, або дистилятор - прилад для очищення води від сторонніх речовин і радіонуклідів. Процес дистиляції грунтований на випарі під дією температури і конденсації опадів, аналогічно тому, як кругообіг води відбувається в природі. На латині distillatio дослівно означає "стікання краплями". При випарі і подальшій конденсації вода позбавляється від домішок. Цей метод очищення універсальний і найбільш ефективний. Види аквадистиляторів Прилади для дистиляції відрізняються методом нагріву і конструкцією, а також продуктивністю, яку можна підібрати під конкретні потреби. Аптеки і ме...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      У будь-якій лабораторії існує безліч різних апаратів. Один з необхідних - це сушарна шафа. Що це таке зрозуміти нескладно. Сушарні шафи використовуються для сушки самих різних предметів - хімічних інгредієнтів, продуктів харчування, посуду і так далі. Щоб вибрати відповідну модель необхідно розуміти, як працює виріб. Сушка досягається нагрівом за допомогою вбудованих нагрівачів. За допомогою конвекції досягається вирівнювання температури за об'ємом, а також швидке висихання предметів. Примусова вентиляція особливо актуальна для низьких температур, втрачаючи своє значення при сильному наг...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1

      Головною причиною псування зерна в елеваторах є переміщення вологи з однієї частини зернової маси, що зберігається, в інші. Такі явища виникають із-за недостатнього контролю за температурою в сховищі. Температурні перепади трапляються при зміні сезонів і похолоданні на вулиці, найбільш небезпечний час - зимові морози. Зерно має низьку теплопровідність, і температура в центрі елеватора істотно відрізняється від такої по краях. Переміщення і накопичення вологи Закладка на зберігання відбувається в теплу пору року. Температура зерен при цьому складає 10-25 градусів або вище в найтепліші ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ТОВ "Аналіт Прилад"
      29.01.2020 news1
      Вернуться назад
      Поделиться: