Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок
      Про автора
      Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      Контактна інформація

      Фахівці Analit Pribor мають багаторічний досвід роботи. Пишіть і ми допоможемо підібрати саме те, що вам потрібно.

      Переробка зерна : підготовка, способи, інновації
      Переробка зерна : підготовка, способи, інновації
      Зерно є першим етапом, джерелом багатьох популярних і корисних продуктів. Так, споживаний більшістю людей хліб - результат його обробки. Для того, щоб продукти були корисними і смачними слід з усією уважністю відноситися до організації переробки і стежити за останніми тенденціями в цій сфері. ...
      Читати далі...
      Основні показники якості зерна
      Основні показники якості зерна
      Для того, щоб популярні серед населення продукти, виготовлені із зерна були смачними і корисними, необхідно ретельно перевіряти його якість. Цю процедуру проводять у декілька етапів, на кожному з яких оцінюють різні параметри. Стандарти якості зерна різних культур Слід зазначити, що усі вим...
      Читати далі...
      Що таке станційний психрометр, будова аспіраційного психрометра та основні відмінності від гігрометра
      Що таке станційний психрометр, будова аспіраційного психрометра та основні відмінності від гігрометра
      У промисловості та інших сферах нерідко виникає потреба у вимірюванні вологості повітря заради дотримання певних вимог до клімату в приміщенні. Вимірювання виконується за допомогою спеціальних приладів — психрометрів та гігрометрів. Найточніші відомості можна отримати, використовуючи психрометри....
      Читати далі...
      Види лабораторних меблів
      Види лабораторних меблів
      Меблі для лабораторії - вид спеціалізованих меблів. Оскільки специфіка розміщення її визначена, так і окремої уваги вона вимагає при виборі. Складність полягає в тому, що умови експлуатації лабораторних меблів і спеціальні вимоги, що пред'являються до неї, допускають експлуатацію виключно вузькос...
      Читати далі...
      Все чого ви не знали про пшеницю: яка буває пшениця її класи, види і типи зернових
      Все чого ви не знали про пшеницю: яка буває пшениця її класи, види і типи зернових
      Пшениця — це найпоширеніша в світі сільськогосподарська культура. Вона є важливою складовою харчування людини. Це трав’яниста рослина, яку культивують понад десять тисяч років. Зерна пшениці є основною сировиною для виготовлення муки, круп та інших продуктів харчування. Роль пшениці серед інших ...
      Читати далі...