Заказать звонок

    Уточнить цену

      Зворотній дзвінок
      Зворотній дзвінок

      Призначення муфельної печі – нагрівання до заданої температури різних матеріалів. Конструктивною особливістю нагрівального пристосування є наявність так званого муфеля – термостійкого матеріалу, що розмежовує робочий простір печі та оброблюваний зразок. Сучасні муфельні печі для лабораторних досліджень матеріалів або нагрівання невеликих виробів - універсальні у використанні, вони мають невеликі розміри. Потужність дозволяє муфельним печам працювати в широкому температурному діапазоні. Найчастіше в лабораторних умовах використовуються трубчасті або тиглі печі. Пристрій За своїми характ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ООО «Аналит Прибор»
      29.01.2020 news1

      Призначення лабораторних вагів - визначення маси предметів і рідких або сипких речовин. Залежно від того де застосовуються ці прилади, до них пред'являються певні вимоги. Для зважування продуктів в магазинах і супермаркетах припускається певної похибки у свідченнях, а ось в ювелірних майстернях, фармакології і випробувальних лабораторіях використовуються вимірювальні прилади з високим класом точності. Види лабораторних ваг: пристрої бувають механічними та електронними. Описуючи лабораторні ваги, слід одразу зазначити, що це універсальні прилади, які використовуються для різних препарати...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ООО «Аналит Прибор»
      29.01.2020 news1

      Дати визначення якості борошна може як технолог, а й звичайний споживач. Для цього необхідно знати основні показники якості борошна пшеничного. Оцінка якості муки проводиться за простою схемою. Розглянемо детальніше кожен критерій. Вологість борошна Забезпечення необхідного рівня вологості грає вирішальну роль у процесі обробки борошна. Саме тому важливо знати, як визначити вологість борошна. Надмірно вологе або дуже сухе борошно може стати причиною отримання неякісної продукції, зниження рентабельності сировини та продукту. Як визначити вологість борошна за терміном придатності? Сухе ...

      Андрій Притискач фото Андрій Притискач
      Директор ООО «Аналит Прибор»
      29.01.2020 news1
      Вернуться назад
      Поделиться: