Особливості і характеристики олійного сім’я грають величезну роль в його подальшій обробці і
виробництві олії. Результат залежить не лише від виду насіння, але і від його характеристик, визначуваних як при отриманні сировини
так і під час виробництва.
Цей прилад є одним з кращих аналізаторів зерна, насіння олійних культур, ячменю, солоду і так далі. Аналіз робиться пропусканням у ближньому інфрачервоному діапазоні і вимірює відразу декілька параметрів: вологу, білок, крохмаль, олію і інші параметри, характерні для певних культур.
Особливо важливий своєчасний аналіз при виробництві олії з насіння олійних культур, основними з яких є :
Готовий продукт може бути вищого очищення, рафінованим, а також технічним продуктом невисокого очищення. Усі ці процеси дуже важливо контролювати на стадії виробництва і вчасно розділяти продукцію залежно від її якості і призначення.
Цей сучасний прилад має ціле рядом унікальних властивостей, що дозволяють :
З
вам не треба покладатися на те, як провели виміри постачальники, на їх документи. Якщо що-небудь не відповідає заявленим параметрам, ви дізнавалися про це тільки після лабораторних аналізів і витрачали багато часу і сил на докази цього факту. Зараз ви на місці визначаєте усі параметри і формуєте ту ціну, яка відповідає якості насіння.
За наявності такого приладу ви можете чітко контролювати якість на вході і виході, перевіряти якість олії в насінні до процесу віджимання або нерафіновану олію до його рафінування. Тепер дуже просто стежити за будь-яким процесом і контролювати його на будь-якому етапі. Ви маєте оперативну інформацію на кожному етапі виробництва олії і завжди можете впливати на процес, щоб на виході отримати продукт, що відповідає вашим запитам і параметрам.
Кожна партія може відповідати різним стандартам. При цьому дуже важливо вчасно відокремити менш якісний продукт для отримання олії невисокої якості, а високоякісну сировину направити для подальшої обробки. Чим частіше проводяться аналізи вологої хімії, тим краще. При цьому також дуже важлива їх безпека. Маючи під рукою прилад Infratec 1241, такі стандартні аналізи проводити дуже зручно, причому робити це можна скільки завгодно часто.
Усі проби і аналізи, виконані за допомогою Infratec 1241, можна і треба здійснювати на будь-якій стадії процесу, не залежавши ні від чого. Оперативна інформація, отримана у вузлових моментах процесу, дозволить реагувати оперативно і адекватно, змінюючи процес в потрібну сторону саме тоді, коли це необхідно. Ви можете кардинально поліпшити роботу, добившись автоматичного управління виробничим процесом – Infratec 1241 дозволяє самостійно справлятися з ним цілодобово, без вашої участі.
Ваші дослідження – ця ваша справа. Ви проводите їх коли хочете, користуєтеся результатами і не залежите від зовнішніх досліджень, які дорожче за вартістю і менш достовірні по результату. Тільки власні результати мають для вас стовідсоткову достовірність.
Проводячи оперативну перевірку під час приймання вашої продукції клієнтами, ви завжди зможете довести їм, що ваша продукція має високу якість і відповідає усім стандартам. Вам не треба при цьому посилатися на зовнішні дослідження – ви пред’являєте результати оперативно і на місці. Це посилить вашу репутацію серед замовників.
Інфратек 1241 – висока точність за 1 хвилину! Одними зі всесвітньо визнаних і схвалених приладів для швидкого аналізу ячменю, вівса, пшениці, іржі, кукурудзи, рису, сої, рапсу та інших культур є...
Білизномір лабораторний БАРС Призначений для визначення білизни борошна і оцінки її сортності відповідно до діючих стандартів. Принцип роботи грунтований на вимірі зонального коефіцієнта відображення ущільнено-згладженої поверхні борошна з використанням вбудованого...
Ваги лабораторні електронні серії AD розроблені на основі датчика, який діє за принципом магнітоелектричної компенсації сили. Відмітними ознаками електронних вагів серії AD є виняткова точність вимірів, стабільність показів і надійність,...
Визначення якості хліба є украй важливим технологічним процесом. На додаток до скрупульозних перевірок, яким піддається сировина (зерно, борошно), готові хлібобулочні вироби і макарони також проходять ретельний лабораторний аналіз властивостей –...
Вологість напівфабрикату хлібопекарського виробництва – тесту – один з найважливіших параметрів, що роблять вплив на утворення м’якиша хліба і інших виробів з тесту. Вологість тестозаготовки визначається на первинній стадії хлебопроизводственного...
Клейковина борошна — це білкова речовина, що міститься в пшеничному борошні та відповідає за його хлібопекарські властивості. Набухаючи у воді, її складові переходять в колоїдний стан. Клейковина, інакше глютен –...
Соняшник є однією з найпоширеніших сільськогосподарських культур. Здебільшого його використовують як джерело видобутку рослинної олії. В Україні насіння соняшнику — найпоширеніший продукт для виробництва рослинної олії. Україна посідає перше місце...