“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник лабораторного млина ЦИКЛОН Лабораторний млин Циклон застосовується для помелу лабораторних зразків зернових, зернобобових культур, кормів і рослинної сировини з вологістю до 20ля подальшої перевірки їх якісних...
Компанія ТОВ “АНАЛИТ ПРИЛАД” є ексклюзивним представником компанії “Intelligent Analysis Service Co” в Україні з постачання та обслуговування NIR аналізаторів IAS-5100, де ви можете замовити установку з доставкою. IAS-5100 NIR...
“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник лабораторного розсів РЛУ- 4 Розсів лабораторний РЛУ- 4 рекомендується для використання в зернових лабораторіях, хлібоприймальних і переробних підприємств для: визначення зараженості зерна комахами в явній формі;визначення...
“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник лабораторного розсів РЛЗ- 4 Розсів лабораторний РЛЗ- 4 спеціально використовується для визначення зараженості шкідниками. Завдяки великій масі зразка – 3кг, дозволяє визначати відразу велика кількість зерна,...
“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник ИДК – 7 Вимірник деформації клейковини ИДК – 7 призначений для визначення якості клейковини зерна пшениці і пшеничного борошна хлібопекарського і макаронного помелу за величиною її...
“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник Пурки ПХ- 3 “Пурка ПХ-3” – це прилад, за допомогою якого можна швидко і точно визначити натуру зерна – масу літра, виражену в грамах. Принципи роботи...
“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник ручних пробовідбірників РП Ручні багаторівневі пробовідбірники зерна служать для відбору проб. Вони дозволяють відбирати проби одночасно на декількох рівнях при глибині насипу до 1,5м, до 2...
Компактне облаштування високої точності для швидкого виміру вологості зернових культур. Ідеальна якість роботи He – Lite було оцінене інститутом Держстандарту Росії. Попри те, що прилад був виготовлений в Німеччині, в...
Призначення: для визначення хлібопекарських властивостей борошна, контрольних аналізів якості виробів, що випікаються, пробної випічки хлібобулочних виробів для відробітку технологічних процесів. Застосування: у виробничих лабораторіях хлібозаводів, млинкомбінатів, підприємствах громадського харчування. Комплект...
Система виміру втрат комбайна BUSHELPLUS Завдяки системі магнітів, простий і швидкий монтаж на комбайни будь-якої марки. Безпечне скидання піддону для збору зразків в необхідному Вам місці, використовуючи пульт дистанційного керування....
“АНАЛИТ ПРИЛАД” – виробник лабораторного млина ЦИКЛОН Лабораторний млин Циклон застосовується для помелу лабораторних зразків зернових, зернобобових культур, кормів і рослинної сировини з вологістю до 20ля подальшої перевірки їх якісних...
Якість борошна (у тому числі й лляне) — це ключовий фактор, який визначає, наскільки вдалим буде кінцевий продукт. Від того, наскільки ви вмієте оцінювати цей показник, залежатиме якість хліба, кондитерських виробів та інших страв. Тому розберемо основні параметри, що впливають якість борошна, і навіть методи визначення. Клейковина борошна Клейковина борошна є групою білків, які при змішуванні з водою утворюють еластичну структуру. Терміном «клейковина» зазвичай називають білки групи проламінів та глютелінів. Вона відповідає за пружність та повітропроникність тіста, що особливо важливо пр...
Визначення олійності соняшника допомагає оцінити як якість врожаю, а й його економічну цінність. Розглянемо різні методи виміру олійності насіння, а також обговоримо фактори, які можуть впливати на точність вимірів. Традиційні методи визначення олійності насіння Традиційні методи визначення олійності соняшника включають механічні та хімічні підходи, які використовувалися протягом багатьох років. Вони ґрунтуються на простих принципах і, незважаючи на появу нових технологій, досі широко застосовуються. Одним із найпростіших і найстаріших методів є пресування. Насіння соняшнику подрібнюєт...
Ріпак — це сільськогосподарська рослина, яка займає важливе місце в економіці багатьох країн, включаючи Україну. Розглянемо, що таке ріпак, для чого його вирощують, які продукти з нього одержують і як він впливає на довкілля. Що таке ріпак? Що таке ріпак? Ріпак, або рослина ріпак, - це олійна культура, яка належить до сімейства хрестоцвітих. Ця рослина відома своїми яскраво-жовтими квітами та високими показниками вмісту олії в насінні, завдяки чому її вирощують на великих територіях по всьому світу. Ось основні характеристики ріпаку: Зовнішній вигляд. Ріпак досягає висоти до 1...
Лабораторне обладнання – невід’ємна частина технологічного процесу, пов’язаного з зернопереробної промисловістю. З його допомогою здійснюється відбір проб зерна, перевірка його якості і похідних продуктів, виявлення домішок, зважування і т.д. Високоточні прилади для лабораторій забезпечують максимально ефективний процес переробки зернових культур і дозволяють відповідати нормам ДСТУ.
Переробка зерна – це тривалий процес, що вимагає наявності спеціалізованої апаратури, яка забезпечить найкращий результат на кожному етапі роботи. На нашому сайті ви можете знайти лабораторну техніку, яка дозволить виконувати такі завдання:
Відбір проб і визначення домішок проходить за допомогою пробовідбірників і подільників проб зерна, кількість якого визначається спеціальними лічильниками, а для вимірювання його натури застосовуються Пурки. Якість зерна можна перевірити за допомогою Діафаноскопія, що вимірює ступінь його стекловидности, спираючись на оптичні властивості продукту. Подрібнення відбувається за допомогою лабораторних млинів для зерна, які готують проби для таких досліджень, як:
Якість борошна і її сортність перевіряється за допомогою білизномір і ІК-аналізаторів, а аналіз якості клейковини відбувається за допомогою приладів, заснованих на вимірі величини залишкової деформації проб, які протягом певного часу піддаються тарований навантаженні. Устаткування, призначене для вимірювання числа падіння зерна, дозволяє виміряти активність амілолітичних ферментів за допомогою відстеження автолітіческіх активності борошняної суміші. Визначити рівень вологості проб і зробити їх точні вимірювання можна за допомогою вологомірів і механічних або електронних ваг, які діляться на такі види:
Крім цього, у нас ви можете купити прилади для замішування тіста, а також перевірки його вологості. Комплект хлібопекарського обладнання та допоміжної техніки дозволить визначити пористість хліба, його формостійкість, якість борошна по об’ємному виходу і т.д. Наше термічне встаткування дозволить виконувати безліч операцій, пов’язаних з просушуванням, нагріванням, виправними проб і матеріалів, серед якого варто виділити:
У каталозі нашого сайту представлений великий вибір додаткового обладнання, а також лабораторний посуд і меблі, завдяки якій робота стане комфортним та безпечним.
Найдешевший товар | ⭐ ВЛАГОМЕР WILE-55 |
Найдорожчий товар | ⭐ АВТОМАТИЧНИЙ ПРОБОВІДБІРНИК RAKORAF МОД. СЕЄ |
Найпопулярніший товар | ⭐ ШАФА СУШИЛЬНА СЕШ-3М |
Найбільш обговорюваний товар | ⭐ ВОЛОГОМІР ЗЕРНА PM 450 KETT ELECTRIC LABORATORY, ЯПОНІЯ РМ 450 |
Наша компанія займається продажем високоякісного і точного лабораторного обладнання вітчизняного та зарубіжного виробництва, призначеного для оцінки якості зерна, а також продуктів його переробки. У нас вас чекає великий асортимент сучасної апаратури за дуже привабливими цінами, а також система знижок і гарантія якості. Професійне обслуговування та консультації дозволять отримати всю необхідну інформацію, а швидка доставка по всій Україні не змусить вас довго чекати.
Для аналізу якості зерна необхідне таке лабораторне обладнання:
Для дослідження структури зерна використовуються оптичні та електронні мікроскопи, рентгенівська дифракція та атомно-силові мікроскопи.
Основні види лабораторного обладнання для аналізу зерна включають вологоміри для визначення вмісту вологи, аналізатори зерна для оцінки якості та складу (білка, клейковини і жиру), ситові аналізатори для визначення розмірів часток, а також млини для підготовки зразків до дослідження.
Для правильного зберігання та обслуговування лабораторного обладнання для аналізу зерна необхідно:
При виборі постачальника лабораторного обладнання для аналізу зерна слід враховувати кілька ключових факторів. По-перше, зверніть увагу на репутацію компанії та відгуки інших клієнтів. По-друге, перевірте асортимент та наявність необхідних вам приладів. Важливо також уточнити умови гарантійного обслуговування та технічної підтримки. Зверніть увагу на досвід постачальника в роботі з обладнанням для аналізу зерна та наявність сертифікатів якості.