Заказать звонок

    Уточнить цену

      Обратный звонок
      Обратный звонок
      Про автора
      Максимова Ганна
      Хімік-технолог органічних речовин, працює у компанії "Analit-Pribor"
      Контактна інформація

      Фахівці Analit Pribor мають багаторічний досвід роботи. Пишіть і ми допоможемо підібрати саме те, що вам потрібно.

      Сучасні методи підвищення ефективності сортових помелів пшениці
      Сучасні методи підвищення ефективності сортових помелів пшениці
      Однією з найважливіших галузей, що становлять економіку України, є сільське господарство. Левова частка в ньому відводиться вирощуванню та переробці зерна. Для перевірки якості самого зерна та продуктів, отриманих в результаті його переробки, потрібне сучасне лабораторне обладнання. Одним ...
      Читати далі...
      Тенденції розвитку лабораторного обладнання для зернових лабораторій: нові технології, програмне забезпечення та прогнози галузі
      Тенденції розвитку лабораторного обладнання для зернових лабораторій: нові технології, програмне забезпечення та прогнози галузі
      Зерно — один із найважливіших і широко використовуваних аграрних продуктів, який є ключовим компонентом харчової промисловості. Якість зерна має прямий вплив на якість продукції та її кінцеві властивості. Щоб забезпечити якість зерна, лабораторії, що займаються дослідженням, використовують різном...
      Читати далі...
      Основні завдання та функції обладнання для зернових лабораторій: сортування, очищення, аналіз складу
      Основні завдання та функції обладнання для зернових лабораторій: сортування, очищення, аналіз складу
      Якість зерна оцінюють у лабораторних умовах. Для того, щоб досягти високої якості продукції, необхідно проводити безліч аналізів та тестів, які допоможуть визначити характеристики матеріалу. Для цього використовується спеціальне обладнання у поєднанні з передовим програмним забезпеченням. Об...
      Читати далі...
      Порівняльний аналіз різних видів зерна та їх застосування в харчовій промисловості
      Порівняльний аналіз різних видів зерна та їх застосування в харчовій промисловості
      Зернові культури забезпечують половину калорій, які споживає людина. Крім того, вони містять важливі сполуки, які корисні для здоров'я. В останні роки на світовому продовольчому ринку з'явився широкий спектр нових продуктів із зерна злаків для дієтичного харчування. В останні роки у селекц...
      Читати далі...
      Використання лабораторного обладнання для контролю якості зерна перед його переробкою на продукти харчування
      Використання лабораторного обладнання для контролю якості зерна перед його переробкою на продукти харчування
      Зерно — один із найважливіших інгредієнтів у виробництві продуктів харчування. Хліб, крупи, макарони — лише кілька прикладів такої продукції. Якість цих продуктів безпосередньо залежить від показників зерна. Контроль якісних показників зерна перед переробкою є критично важливим етапом у виробницт...
      Читати далі...
      Вплив вмісту вологи на якість зерна: методи вимірювання та рекомендації щодо зберігання
      Вплив вмісту вологи на якість зерна: методи вимірювання та рекомендації щодо зберігання
      Зерно — важливий і широко використовується агрокультурний продукт. Для виробництва продуктів харчування та кормів підходить лише якісне зерно. Одним із факторів, що визначають якість зерна, є вміст вологи. Рівень вологості зерна виражається у відсотках від сирої маси (волога основа) або сухої ...
      Читати далі...
      Чистий бізнес: особливості органічної сертифікації в Україні
      Чистий бізнес: особливості органічної сертифікації в Україні
      Останні століття сфера сільського господарства істотно змінилася. Щороку виробники створюють нові технології, що суперечать натуральним принципам господарювання, викликають деградацію ґрунту, забруднення підземних вод та річок. На противагу тотальній хімізації багато фермерів замислюються про...
      Читати далі...
      Вибір матеріалу лабораторного посуду
      Вибір матеріалу лабораторного посуду
      Для проведення аналізів, пошуків та дослідів в умовах лабораторії потрібне не лише обладнання та інструменти. Жодне лабораторне дослідження неможливо провести без спеціального посуду. Вона служить для проведення фізичних та хімічних експериментів, приготування розчинів, аналізу зразків в суши...
      Читати далі...
      Кукурудза - стандарти якості та переробка
      Кукурудза - стандарти якості та переробка
      Кукурудза — однорічна трав'яниста рослина, яку можна впізнати по товстому стеблі і качанам, наповненим їстівними жовтими зернами. На території колишнього Радянського Союзу цю злакову культуру почали вирощувати у другій половині 1950-х років. Причому посівні площі розташовувалися переважно на Пі...
      Читати далі...
      Визначення якості насіння соняшнику
      Визначення якості насіння соняшнику
      Харчові та технологічні рослинні олії отримують з насіння рослин, в яких міститься не менше 20% жиру. До них відноситься соя, ріпак, арахіс, гірчиця, соняшник та ін. Особливу цінність представляють насіння соняшнику, в якому містяться вітаміни, мінерали та мікроелементи. Однак говорити про ці...
      Читати далі...
      Технологія виробництва круп — гороху колотого нешліфованого
      Технологія виробництва круп — гороху колотого нешліфованого
      Згідно з дослідженнями консалтингової компанії Mordor Intelligence, до 2024 р. світове виробництво гороху збільшиться майже на 6%. Якщо 1960-х гг. у світі збирали не більше 5 млн. тонн урожаю, сьогодні — щонайменше 20 млн. тонн. Тільки в Україні аграріям вдається щороку отримувати до 600 т...
      Читати далі...
      Чим відрізняються озимі посіви пшениці від ярих?
      Чим відрізняються озимі посіви пшениці від ярих?
      Багато зернових культур садять навесні чи восени. Це два поширені сорти — ярі та озимі. Пшениця - найпопулярніша культура, яка має яру та озиму форму. Втім, вона не єдина: аналогічно можна вирощувати й інші зернові культури, овочі. Озимі сорти більш врожайні внаслідок запасів вологи в ґрунті напр...
      Читати далі...